Virusul Mincemeat

Distribuie

Operațiunea “Mincemeat” este numele unei strălucite diversiuni care a ajutat Aliații să câștige cel de-al doilea război mondial. În dimineața zilei de 30 aprilie 1943, pe o plajă din Spania era descoperit cadavrul unui presupus ofițer de informații britanic, mort în urma unui accident aviatic. Documentele îl identificau drept maiorul William Martin, din cadrul Marinei Regale Britanice. De încheietura sa era ataşată o valiză. Serviciile germane devin interesate de documentele din valiza celui mort, în special după ce află despre eforturile pe care le făceau serviciile britanice pentru recuperarea valizei cu documente secrete, dovadă a autenticității acestor documente. Profesioniști, nemții intră în posesia documentelor care indicau foarte clar intenția Aliaților de a-și transfera efectivele militare din nordul Africii, traversând Mediterana, pentru invazia Greciei controlată de Germania. Informaţiile i-au permis lui Adolf Hitler să transfere trupele germane din Franţa în Grecia, înainte a ceea ce credea a fi o invazie masivă a inamicilor. În realitate, totul a fost o minciună. Cadavrul legendat ca fiind al unui ofițer britanic fusese preluat de la o morgă din Londra, iar documentele din valiză erau complet false. Aliații nu vizau Grecia, ci Sicilia. Naziştii au fost luaţi prin surprindere când 160.000 de soldaţi ai Aliaţilor au invadat Sicilia, pe 10 iulie 1943, cunoscută sub numele de Operațiunea Husky. Victoria obținută împotriva lui Mussolini a contribuit decisiv la pregătirea cu succes a debarcării din Normandia și, în final, la câștigarea războiului. Operațiunea Mincemeat a fost parte a unei operațiuni de dezinformare mult mai ample, operațiunea Barclay, totul cu scopul de a-i păcăli pe naziști să își concentreze atenția și resursele în altă parte. S-a recurs la mișcarea unor divizii, la transmiterea unor mesaje radio false, la recrutarea unor interpreți greci, precum și la achiziționarea unor hărți

grecești. Toate aceste mișcări indicau că Aliații plănuiesc o invazie prin Balcani. “Mincemeat” a fost finalul unei lungi și meticuloase diversiuni de succes.

E o diversiune dintr-un lung șir pe care istoria ni-l pune, cu generozitate, la îndemână. Am fi tentați să concluzionăm că am învățat câte ceva.. Și totuși, în acest ultim an,majoritatea a demonstrat că diversiuni mult mai puțin reușite decât farsa jucată naziștilor de englezi au avut succes..un succes nemeritat, bazat nu pe măiestria păpușarilor, ci pe naivitatea auditoriului. De unde, totuși, credința absolută a unora că este absolut deplasat să ne aflăm în prezența unor diversiuni? De ce să le numim peiorativ “teorii ale conspirației”? Poate pentru că exact aceasta este cea mai mare operațiune de dezinformare, și anume, ridiculizarea adevărului. În fond, ce este atât de inedit? Dacă o operațiune diversionistă a întors soarta unui război mondial, cred că nu sunt demodate nici pentru o Mare Resetare, nu?
Timp de un an, unica variantă acceptată, oficială, cu privire la originea virusului a fost o concepție spontană, în piața din Wuhan. O diversiune cu o recuzită modestă, ușor de contrazis (poate prea ușor..). Brusc, indexul SUA ne arată vinovatul :China. China, la rândul ei, îi bagă degetul în ochi Americii, mai să o lase chioară, dacă nu chiar oarbă. Dar dacă nu este un singur vinovat? Dacă avem un grup infracțional organizat, transnațional?
Tocmai am terminat de citit un articol (îl pun în comentarii) despre acest război biologic între SUA și China. Foarte bine scris și foarte documentat, arată că SUA este vinovată de apariția acestei pandemii, fiind ultima ei șansă de a opri gigantul chinezesc din ascensiune și de a nu pierde hegemonia mondială. Deși foarte multe argumente sunt valide, pe fond, în opinia mea, toate aceste teorii sunt eronate.
1. Virusul este opera Chinei, în tentativa sa de a învinge lumea occidentală. Pandemia a blocat țările lumii, în timp ce China a funcționat normal. Multe argumente pro :a mințit în privința datei de apariție a virusului, a complotat cu OMS și a întârziat mobilizarea celorlalte țări, a izolat zona contaminată de restul Chinei, dar a permis sărbătorirea Anului Nou chinezesc, mulți chinezi zburând în străinătate, nu a permis accesul în laboratorul din Wuhan. Argumente împotrivă acestei teze :a mințit în privința datei când a apărut virusul, dar statele lumii știau deja. Dacă vă amintiți, am scris despre dezvăluirea apărută la un post tv israelian potrivit căreia un serviciu secret american a anunțat încă din noiembrie țările NATO, plus Israel, despre existența unei epidemii în China. Dacă această dezvăluire nu este ea însăși o informație plantată, nu există scuză pentru țările occidentale pentru inerția de care au dat dovadă. Vă reamintesc că nu au achiziționat echipamente medicale și nici nu au blocat zborurile. În plus, China a cumpărat încă din ianuarie tot ce înseamnă mască și echipament medical. Credeți că a fost un gest obscur, nereperat de agenții economici din lume? Sigur că toată lumea a știut, sub rezerva că au cumpărat de la firmele extratereștilor. Mai mult, China a blocat exportul produselor de tehnică medicală, aparținând firmelor occidentale, localizate în China, către orice țară. În concluzie, țările civilizate aveau toate informațiile necesare și, totuși, nu au luat măsuri. E facil să dai vina pe China, dar nu și veridic. China și-a oprit zborurile interne, ce i-a oprit pe occidentali să nu blocheze și ei zborurile cu China?
2.Laboratorul din Wuhan este locul de origine. Aici s-au desfășurat experimente pentru creșterea indicelui de periculozitate la viruși,deci noul coronavirus este un virus artificial, scăpat din laborator din neglijența părții chineze sau, chiar, lansat intenționat. Există această posibilitate, în ambele ei firme, culpă sau intenție? Da, desigur. Totuși, dacă este așa, de ce nu au apărut la nivel oficial, din partea SUA și a Europei, dezbateri despre această posibilitate? Pare logic să fie blocată teoria laboratorului de către China, dar nu și de statele democrate. Sfidând logica, cele mai aprige susținătoare ale teoriei că acest corona este un virus natural au fost statele democrate (SUA și Europa). Amintiți-vă ce au pățit cercetătorii (puțini) care au îndrăznit să propună teoria că virusul are secvențe artificiale, și nu chinezii au venit să-i marteleze, ci colegii lor europeni sau americani. Coincidență sau nu, și Occidentul (includ și SUA) și China au avut o abordare unică :virusul este natural, atenția pentru laboratorul din Wuhan fiind tratată, în varianta oficială, ca produsul unor conspirații delirante și atât. Pentru o scurtă perioadă, președintele SUA din acel moment a încercat să aducă în discuție vinovăția Chinei, dar a fost repede redus la tăcere, inclusiv din interiorul țării sale. Ce este și mai ciudat, în tot acest timp, era absolut banal să te conectezi la informații interesante despre prezența fondurilor americane în laboratorul din Wuhan. Fonduri alocare de însuși Fauci, cel care a și gestionat pandemia în America. Citind despre subiect, orice om de pe planetă putea afla că fondurile americane au fost alocate pentru cercetări ale virușilor de la lilieci, exact din categoria responsabilă de această pandemie. Fondurile americane proveneau de la NIH, deci bani publici, nu sponsori privați, foarte important. Așa ușor se pot accesa informații secrete? Sau presupus secrete? Dau eu search pe google și gata? Chiar așa? Atunci să desființam toate serviciile secrete, e suficient să dăm un search..
Acestea fiind datele problemei, tu, China, faci o sumedenie de acrobații diplomatice, de duci cu daruri în Italia, în Serbia, pentru a îți spăla imaginea de vinovată, și, totuși, nu faci gestul logic, adică să acuzi prezența americană în laborator? Un eventual sabotaj? De ce? Mai mult, ascunzi orice informații despre laborator.. Nu vi se pare ciudat? Pare China prostănacul clasei? Nici vorbă! Să ratezi ocazia perfectă pentru a-ți distrugere competitorul?! Mai mult, cele două țări alocă sume importante pentru a, se spiona reciproc, dar în cazul Wuhan aleg să coopereze pe un domeniu atât de sensibil? Cercetările de “gain function” sunt interzise pe teritoriul american, iar când totuși aleg să le externalizeze, o fac pe teritoriul Chinei? Chiar nu mai are America state – satelit? Închisorile clandestine CIA și-au găsit loc.. În altă ordine de idei, câți bani a alocat NIH? Nu și le permitea China? Avea nevoie de investitori.. americani? A riscat un sabotaj sau un eventual episod de spionaj? Ciudat..
3. SUA a folosit această armă biologică împotriva Chinei. Ocazia perfectă a existat :octombrie 2019, Wuhan, Jocurile Militare Mondiale. Partea chineză spune că mai mulți sportivi americani ar fi fost deja infectați.Ba chiar mai mult,cazurile de pneumonii aparute in august 2019 in SUA si puse pe seama țigărilor electronice. Imediat după aceste cazuri, principalul bio-laborator de cercetări militare american , din Fort Detrick, Maryland, a fost închis de către Centrul de Control și Boli, din cauza lipsei garanțiilor de securitate. Sigur, în acest joc în oglindă, prezența sportivilor americani în Wuhan ar putea servi drept scuza perfectă pentru a acuza SUA..
4. În afara variantei oficiale, care indica piața din Wuhan, toate teoriile alternative se raportau la laboratorul din Wuhan. Știți cine a fost prima persoană care a indicat acest laborator? Un fost agent Mossad.
5. O altă teorie evocată în articolul pe care îl găsiți în comentarii :originea virusului nu are legătură cu laboratorul din Wuhan, ci a fost plantat de SUA și în Wuhan, dar și în alte locuri din lume, așa se explică prezența unor cazuri în Europa încă din vara și toamna anului 2019.Oricum, e o teorie completară celei de la punctul 5.
În opinia mea, toate aceste teorii sunt parțial adevărate, dar absolut niciuna, la o examinare mai scrupuloasă, nu rămâne în picioare.
Dacă vinovata absolută e China, de ce producătorii vaccinului au avut formula încă din ianuarie? În ianuarie numai un Nostradamus ar fi putut anticipa o pandemie. Sau un om implicat în nașterea ei. Producătorii vaccinului nu sunt chinezii, deci..
Dacă vinovată e SUA, de ce a pornit un război biologic in care victimă este chiar economia sa, mărind handicapul față de China?
Dacă e vinovată e China, de ce toată pandemia s-a sprijinit pe niște teste introduse în circuit de un medic german?
De ce nu și au luat statele măsuri, anunțate fiind? Sunt incompetente? Atunci într-o previzibilă ciocnire a civilizațiilor, cea occidentală este deja perdantă.
Dacă OMS a complotat cu China, de ce SUA s-a grăbit să revină în această organizație? De ce statele au ascultat orbește de OMS, dacă aceasta era manipulată de China, care a dat drumul unei arme biologice? Nu te-ai fi gândit că și măsurile unui agresor sunt menite să mărească pierderile?
Totuși, să recapitulam, cine este principalul finanțator al OMS? China? Nu, o fundație privată al unui binefacator. Care produce și vaccinul salvator.
Dacă SUA este autoarea, de ce are cele mai multe victime? Se autoagreseaza? Se face referire la faptul că nu a anticipat întinderea acestui virus și că, alături de statele dezvoltate, s-a bazat pe sistemul de sănătate mult mai dezvoltat! Fals! Aruncă o bombă biologica și speră să nu aibă victime, dar nu blochează zborurile? E ca și cum speri să știi lecția fără să înveți, ci să dormi cu cartea sub pernă.
Cine a modificat structura societății? Statele democrate. Au mărit controlul asupra populației, au introdus un pașaport de vaccinare, au condiționat accesul în funcție de vaccin, au limitat mișcarea. Într-un cuvânt, au importat modelul societății chineze. Lipsit de drepturi, bazat pe consumerism, pe scoruri sociale, pe un tipar de cetățean amorf, fără deosebiri notabile de rasă, etnie, religie, acest model de societate este mult mai eficient decât cel occidental. Există interes pentru consum, mai puțin pentru drepturi, iar statul este unul puternic, polițienesc. Acest model a fost copiat, ocazionat de pandemie. Este o uniformizare, absolut necesară pentru instaurarea unui stat globalizat.
În altă ordine de idei, pandemia a cauzat cheltuieli imense, iar statele au fost nevoite să se împrumute. Aceste împrumuturi au vulnerabilizat statul de națiuni puternice. Datoriile suverane pot fi cumpărate de orice fond de investii interesat.
I s-a înscenat paternitatea pandemiei Chinei? Nu cred. Avea toate șansele nu numai să se exonereze, mai mult, să facă din SUA personajul negativ. A refuzat. Ce ocazie mai bună de a destabiliza America decât să îl ataci pe Fauci, aflat în fruntea NIH!? Ce icszhe6mai bună decât să speculezi prezența lui Bill Gates atât în OMS, cât și în producția de vaccinuri? O Chină speriată și disperată să nu fie făcută responsabilă, așa ar fi făcut. Dar nu e cazul, pentru că tot ce citim despre responsabilii pandemiei este propagandă. Este diversiune.
China este prădătorul? De ce? China a luat măsurile restrictive în toate țările? La indigo? Are oameni China în toate guvernele? Sigur că nu, China a introdus pașaportul de vaccinare?
Concluzia este logică. Pandemia este o coproducție. Eroarea care se face este de a confunda SUA cu elita globalista,elita financiară occidentală. Această elită nu reprezintă niciun interes național și nici nu se identifică cu vreun stat sau guvern anume, deși le controlează pe multe. Dimpotrivă, când interesele sale se ciocnesc cu cele ale națiunilor de origine, alegerea e simplă. Este o structură supranationala. Un obstacol în calea acestei elite, interesată să instituie un stat globalist,este și interesul naționalist american. Să ne amintim eliminarea lui Trump și virulenta atacului, deși, e corect să amintim, nu tot timpul Trump a fost străin acestor cercuri de putere globaliste. În fond, cine a ajutat China să devină o forță? Nu s – a făcut creșterea cu bani occidentali? De ce? Pentru că principala piedică în calea acestui proiect globalist este o structură statala puternică, deci națiunile și statele trebuie slăbite, vulnerabilizate, uniformizate, dezbrăcate de tradiții și creștinism. Sigur că aceste elite folosesc structura militară și puterea americană pentru a-și îndeplini obiectivele financiare, de aici și confuzia, dar interesele nu coincid. În același timp, ong urile, în special, cele sorosite nu au niciun fel de problemă să susțină mișcări împotriva imperialismului american. Pentru că nu este subiectul acestui text, nu îl dezvolt.
În concluzie, acest virus este cadavrul eșuat, cu identitate falsificata care a păcălit pe toată lumea. Acceleratorul spre o nouă ordine mondială. Post – pandemic, elitele globaliste își negociază zonele împreună cu celelalte două elite care conduc lumea :blocul ruși-chinez și cele islamiste. Iar pandemia poate aduce visul unui Guvern mondial mai aproape de realitate. Să ne amintim ce declarau Kissinger și Gordon Brown la începutul anului 2020. Oricum, nicio parte nu ar fi reușit singură.

Virusul Mincemeat. Carne tocată. Carne de mai multe feluri..

CIteste si:  China, imperiul razboinicului-lup

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *