Secretul lui Polichinelle-II

Distribuie
În prima parte am aflat cum dr Fauci a finanțat un proiect la laboratorul din Wuhan care se referă la experimente care ar îmbunătăţi capacitatea coronavirusului liliecilor de a infecta celulele umane şi animalele de laborator folosind tehnici de inginerie genetică și am aflat cum un virus similar cu sars cov 2 era cunoscut în Wuhan de 7 (șapte!) ani. Mărirea capacității coronavirusilor de a infecta oameni, da? Nu dr Fauci în nume propriu, persoană fizică, ci antrenând institute medicale naționale americane. Nu vă spune nimic asta? Chiar credeți că banii publici americani sunt la discreția lui? Coincidență, dr Fauci este și epidemiologul de încredere al Casei Albe. Credeți că au servicii secrete în SUA? Păi vedeți..
V am zis, nu este o petrecere exclusiv chinezească!
Înainte de a trece la OMS, să ne închipuim că suntem China. Timp de un an de zile toată planeta, inclusiv un președinte american, te acuză că ești vinovată de o pandemie cu costuri enorme. Tu refuzi cu îndârjire orice verificare pe teren, mărind suspiciunile în ceea ce te privește. Riști un proces internațional. Riști e un fel de a spune, cu un nou președinte american nu știu dacă se mai pune problema.
După un an, în sfârșit accepți o echipă de experți independenți, dar nu permiți inspectarea laboratorului din Wuhan, sursa tuturor teoriilor al căror centru ești tu, China. În loc să te exonerezi, mai mult te acuzi.. Refuzând inspectarea laboratorului, nu faci decât să mărești suspiciunea.
Vi se pare un comportament logic? China, atât de abilă și genială pe diplomație soft? Mie, nu. Într un an de zile, orice probă putea fi ascunsă fără probleme. Făceau experimente cu armata, probabil bombe biologice. Ok, ascundeai și acest aspect. Și dacă nu reușeau, dărâmau laboratorul și l făceau la loc. Și atunci?
Poate că interesul TUTOROR părților este să rămână lucrurile în ceața unor simple supoziții, ușor de înlăturat ca fiind conspirații. Dacă China s ar exonera, ce ar urma? Să căutăm alt vinovat? Lăsate lucrurile așa, nimeni nu riscă nimic. Sporadic, mai apar știri că Italia e vinovată, ba Franța. Ceață, fum. De fapt, cum veți vedea, nu prea știm nimic. Nici măcar dacă virusul este manipulat sau nu. Credeți că Americii i ar plăcea să se descopere că acele proiecte pe care le finanța au generat un virus manipulat? Și că ea este un fel de sugar daddy pentru niște experimente nu tocmai lipsite de risc? Și culmea, in parteneriat cu dușmanul traditional, China?
Dar China, de ce să riște? Sincer, ce riscă? Acest grup de 13 experți,aflat acum la Wuhan, a întocmit un raport preliminar, anterior vizitei. Raportul spune că OMS și China au luat măsuri cu întârziere. Bun, rușine China! China zice “mă scuzati, am greșit, nu mai fac” .. și cam atât. Este un grup independent, numit de OMS, ca rezultat al anchetei la care este supusă. 116 state au cerut anchetarea OMS pentru modul în care a gestionat pandemia. Și? Ați observat că a pățit ceva OMS? Chiar nu, ba s a întors și fiica rătăcitoare, SUA.
Dacă sunt China, nu risc nimic. La Washington, avem familia Biden legată de bani chinezești. Cu UE a semnat un acord comercial. Ce țară își riscă situația ca să inițieze un proces?
Indiferent de situație, China a protejat China. Cetățenii din Wuhan au avut liber să zboare în toată lumea, mai puțin în restul Chinei. Mai clar de atât nu se poate. Economia ei a reușit să se poziționeze corect, crescând substanțial productia de materiale necesare în pandemie. De unde credeți că vine orice, dar orice ține de tehnica medicală?
De unde am preluat modelul lockdownului? De la China. Coincidență, de câte ori popoarele occidentale se relaxau, apărea invariabil o știre din China cu un nou focar. X milioane carantinate. Vedeți cum face China? Vedeți ca nu a scăpat? Să facem și noi ca ei.. Și exemplele pot continua. Pentru simpla distracție, observați acest tandem informațional.
Chinezii căzuți pe stradă, imagini șocante pentru Occident, au contribuit la panicarea oamenilor. Priviți în urmă, nu cu mânie, dar cu Inteligență și veți observa singuri rolul propagandei chineze în groaza colectivă . Și uite asa, cetățenii plini de drepturi, au cerut ei, ca niște apucați, să fie închiși în case..
Bun, China e rea, nu a anunțat săracele țări bogate. Dar aceste țări fuseseră anunțate, conform unui raport al serviciilor secrete,despre o epidemie ciudată în Wuhan. Încă din noiembrie 2019. SUA și partenerii NATO. Ce au făcut? Nimic. Noiembrie!
Să zicem că nu au înțeles raportul serviciilor. Era foarte simplu să observe ce făcea China. Cumpăra absolut tot ce însemna mască sau alt produs material necesar. Nici asta nu a pus pe gânduri pe nimeni? Greu de crezut. Cumpăra și acțiuni la bursă, masiv. A blocat și trimiterea de materiale medicale către alte țări, inclusiv SUA, deși fabricile producătoare erau americane, dar staționate în China. Nimeni, dar nimeni nu s a gândit?
O concluzie atipică :situația globală pare o împărțire pe zone de interese și bani. China produce tot ce ține de tehnica medicală. Big pharma occidentală, vaxinurile. Big tech ul, certificatele digitale, cu un cod QR pe telefon, de inspirație… chinezească. Toate părțile au de câștigat. Mie mi se pare o colaborare armonioasă.
Dacă nu zburau chinezii în lume, mai aveam o pandemie? Nu! Voilà! Ai nevoie de o pandemie pentru un vaxin? Musai! Ciudatul caz al unor țări din UE care nu au anulat zborurile cu China decât foarte târziu. Curiosul caz al unor țări cu datorii externe mari,cu afaceri cu China, cu alte vulnerabilități.
Zilele acestea vedeți multe dezvăluiri cu medici chinezi care erau terorizați de partidul comunist în decembrie și nu au putut spune public despre pandemie. Cred. Asa este în comunism. Dar, totuși, la Shangai, câțiva temerari au reușit să publice, online, genomul virusului…Nu era partidul comunist cel rău vigilent? Ba da, dar era nevoie de formula genomului ca să justifice crearea vaxinului. Cum să spui că ai un vax, dacă nu ai formula genomului? În ianuarie.. Puteau s o afle când s-a declarat pandemia oficial (sau măcar când era clar că se transmite de la om la om), dar nu mai ieseau la calcule cu studiile, oricum comprimate, și cu producerea… No time!
În opinia mea, este o colaborare perfectă.
CIteste si:  Miracolul african

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *