Miracolul african

Distribuie

Citesc foarte multe analize despre modelul suedez. Sau împotriva lui și pro carantinare stricta,totala.Totuși, absolut nicio analiza despre Africa și miracolul african.

Africa are o populație de peste un miliard de locuitori și a înregistrat aproximativ doua milioane de cazuri de infectări (cazuri) din cele 54 de milioane la nivelul global-foarte puține puține. Și, țineți-vă bine, are numai 49.000 de decese. Atât. Asia – 276000 decese, Europa – 351000 decese, America de Nord-389000 decese. Africa-49000!!!..Cat Italia!

Cum?!

1.Au testat masiv și au izolat, asa cum se face în Europa și America de Nord?! Nu! Din contra, au testat puțin!

2.Desi nu au testat, cazurile grave au asaltat sistemul sanitar?! Nu!!

3.Decesele reale sunt mult mai numeroase decât 49.000 și nu au ajuns la spital astfel încât sa fie prinse în statistica! Absolut nu! Ca o nota, credeați ca, ar fi fost ignorate imagini apocaliptice cu oameni morți din cauza neprezentarii la spital?! Sigur nu, mai ales ca în spațiul occidental chiar se fac eforturi pentru prezentarea secțiilor ATI sau a altor imagini cu potențial emoțional pentru oameni. Nu s au prezentat din Africa pentru simplul motiv ca nu exista! Dacă existau apăreau precum cele din China, cu oameni secerati pe strada.

4.Sistemul lor de sănătate este foarte performant! Nuuu, evident. Vorbim de Africa. Încă nu s au eradicat tifosul, holera.Medicii fără frontiere și alte organizații de gen se duc în Africa pentru a da unor populații extrem de sărace un minim de asistenta medicala. Sau, dacă au asa un sistem medical performant, rezistent la situații de dezastru, atunci statele europene și America ar trebuie sa să își prezinte scuze ca exista..glumesc.Nu au spitale. Punct. Ei bine, atâtea câte au, au rezistat cu brio, fără mari drame.

5.Oamenii respecta normele sanitare și de distanțare. Norme sanitare?! Apa de băut este o problema majora. Apa curenta. Vreți sa dezbatem brandul dezinfectantului preferat?! În marile orașe, oamenii trăiesc în cartiere, înghesuiți, fără apa, în sărăcie, despre de norme de distanțare vorbim?! Sa nu uitam ca aici se moare de foame.La propriu. Vorbim de masca în locuri de acest tip?! Sigur, nu toate tarile sunt atât de sărace..

6.Autoritatile s au mișcat rapid, au montat scannere, au instruit populația. Primul caz a fost înregistrat pe 14 februarie, în Egipt. În primul rand, este vorba de 55 de state. Oricât de repede s ar fi mișcat, 55 de state independente, în faze diferite de dezvoltare, cu situații complet diferite nu pot lua masuri identice,sincron.Europa a reușit?! Nu, și totuși are structuri comune în UE. America a reușit?! Nu! Guvernatorii au acționat diferit, în funcție de apartenenta la Democrați sau Republicani. Deci nici explicația aceasta nu rezista contraargumentului.Sau autoritățile din statele occidentale sunt incompetente. Sau intenționat “incompetente”. Mi e teama ca este o combinație, de fapt.

7.Clima calda, cu umiditate crescută. E un argument pana în momentul în care verificam diverse state din Asia cu o clima calda și vedem ca au avut foarte multe cazuri, cu o mortalitate mai mare. Și Brazilia este un exemplu.. Deci nu, sau nu în măsură să fie determinant.

8.Populatia tânără și negruparea bătrânilor în case de îngrijire. Poate fi un motiv. Și atunci te întrebi :de ce autoritățile occidentale (includ Europa și America de Nord) nu au protejat bătrânii aflați în acest tip de case(azil)?! Va reamintesc ca și în Suedia, relaxata, și în restul tarilor cu restricții severe, decesele au provenit de aici. De ce?! Totuși, ca o nota, în România nu exista o preponderenta a bătrânilor în azile și totuși mortalitatea este foarte mare. Dar,asa este, societățile occidentale au populații îmbătrânite, cu o natalitate în scădere, deci în declin demografic. Revin. Deci, în rata mortalității atât de mica în Africa contrează ca are o populație tânără. Totuși, sa nu uitam ca mai mult de jumătate de copiii care mor în lume sunt africani.Adaugam malnutriția, sărăcia, HIV,lipsa asistentei sanitare primare. Nu putem considera un factor determinant pentru rata de mortalitate mica populația tânără, neimbatranita. În alta ordine de idei, rezistenta la diverși viruși, bacterii trebuie remarcata. Apare de obicei la populații expuse, ca un fenomen de întărire, imunizare.

9.Densitatea mica a populației. Fals. Alături de Asia este cel mai populat continent cu o densitate a populației mai mare decât alte tari unde rata mortalității a fost mai mare.

10.Populatia nu circula atât de mult. Și vi se pare Iranul, de exemplu, o destinație turistica de top?! Și au avut cazuri! Sau, privit altfel, dacă statele africane au putut opri afluxul de călători, Europa și SUA de ce nu au putut?! Pentru ca OMS a protejat China și a permis suspendarea zborurilor când era deja prea târziu.. Intenționat, poate as zice eu. Dar nici prin Europa nu s a călătorit prea mult și totuși cazurile au continuat sa crească;acum cred ca nici africanii nu stau legați de glie… complet, 100%.

11. Africanii petrec, prin natura vieții lor, mult timp în aer liber, la soare. Noi am fost sfătuiți sa stam în casa,fortati la nevoie. Judecați voi!

Și atunci?!

1.Cred ca acestea sunt cifre reale. Neajustate de diverse interese financiare ale industriei Pharma sau /și ale unei Mari Resetari. Aceasta este mortalitatea virusului.Reala, nefalsificata.

2.Africa este numita a doua China. Investițiile chineze de aici sunt imense. Conteaza? As inclina sa zic ca da. Poate face sens sa amintim ca China a eradicat coronavirusul fără vaccin Interesant!?

3.Este Africa o piata pentru vaccinare!? Gratis!? Da! Deci acum nu, nu pentru acest vaccin. Vorbim de bani mulți pentru Big Pharma.Chiar credeți ca state care nu își pot hrăni cetățenii ar da bani mulți pe vaccin?! Și, mai mult, nu pentru un vaccin chinezesc, ci pentru unul occidental?!

3.Este Africa o piata pentru vaccinare!? Gratis!? Da! Deci acum nu, nu pentru acest vaccin. Vorbim de bani mulți pentru Big Pharma.Chiar credeți ca state care nu își pot hrăni cetățenii ar da bani mulți pe vaccin?! Și, mai mult, nu pentru un vaccin chinezesc, ci pentru unul occidental?!

5.Nici gripa aviara, nici cea porcina, nici vreo alta gripa nu au avut prea mare succes în Africa. Ma gândesc, conspiraționist, ca este din cauza de sărăcie,nu numai de clima. Nu au bani de vaccin. De remarcat prevederile specialiștilor care estimaseră doua milioane de morți în Africa,pe modelul Streinu Cercel la gripa aviara si/sau porcina.

6.Statistica:in 2050, 41% din copiii lumii se vor naște în Africa. Deci rezerva de populație tânără pentru alte zone cu populații îmbătrânite, cu spor demografic negativ este aici.Imi veți spune ca oricum suntem prea mulți și acest covid este văzut și ca un instrument de reducere a unei populații supradimensionate a Terei. Da, asa este, dar la cine sa se renunțe, la popoare tinere sau, mai întâi, la cei bătrâni care prin pensii pun presiune pe sistem?!

7.Credeti ca neeradicarea foametei, a siguranței alimentare și menținerea în sărăcie sunt întâmplătoare? Nu, asa se mai ponderea a elanul demografic al Africii. Un virus care ar făcut ravagiile din Europa, fără ajutorul cifrelor umflate, în Africa ar genera o criza umanitara fără precedent. Exceptand situația când în civilizatie este exagerat, artificial…Criza coronavirus a afectat și acest continent, amplificând foarte mult sărăcia. Ceea ce în sine este un factor de risc pentru multe categorii populationale. Ce nevoie ai de covid când deja controlezi populatia prin sărăcie?

8.Conteaza tarile acestui continent în marea politica? Progresismul credeți ca ii preocupa? Nu contează aceste tari decât în măsura în care votează prin toate organismele și organizațiile mondiale asa cum dictează China. Progresismul și fluiditatea de gen nu i preocupa câtuși de puțin, au probleme mai lumești, de tipul apei curente. Plus ca sunt încă nu foarte educați, la nivel de mase. Ideal. Când au avut nevoie de ei pentru testarea diverselor tratamente sau un vaccin nou, au fost prezenți.

9.Si..unele tari de acolo, au încetat colaborarea cu OMS. Coincidenta, desigur! Sunt 55 de state în diverse stadii de dezvoltare, cu diverse tipuri de societăți, unele aflate în regim dictatorial, chiar credeți ca toate, la unison, au avut un răspuns prompt și rezultatul este acest miracol!? Atunci sa mutam Europa în Africa, nu? Evident, răspunsul nu este acesta! Miracolul este.. altul!

Oricum este un miracol! Chiar nu înțeleg de ce nu copiază toată lumea acest model.. Cam asa ar trebui sa arate cifrele oficiale ale acestui virus… gripal!

LE. Adaug la posibile explicații a ceea ce eu am numit “miracolul african” încă doua motive, la sugestia unui cititor

-expunerea la soare, deci încă o data se confirma efectul vindecător al vitaminei D.-tratarea malariei (și în India) cu medicamentul mult hulit :hidroxiclorochina (Plaquenil). Acest medicament folosit și de medicul francez Didier Raoult, cu rezultate foarte bune.

CIteste si:  China, imperiul razboinicului-lup

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *