Jocurile perverse in democrație-I

Distribuie
Știți de ce pare planul Clubului Bilderberg o conspirație? Pentru ca nu poți înțelege cum ar putea niște octogenari sa hotărască viata și soarta întregii planete. Vine Soros în cabina ta de vot? Sau a unui american? Toți acești miliardari par atât de departe, nu i asa? Și apoi, cum sa manipuleze miliarde de oameni? Nu, imposibil, avem democrații, state democratice, puternice, asa ceva nu se poate! Vai, dar cum va subordona Rockefeller o țară? Vine cu tancul?! Hai, sunt teorii ale imaginației, nu au nicio susținere în realitate. Nu, nu vine nimeni cu tancul (excepțional mai si vine, le voi evidenția punctual). Cum îți pot schimba, determina existenta niște miliardari, o elita ciudata, misterioasa, alcătuită din personaje mai mult sau mai puțin notorii? Cum, nu te apară democrația, mecanismele democratice? Viata ta poate fi (chiar este) schimbata în mod determinant de oameni necunoscuți prin însesi mecanismele democrației atât de draga ție și mie, noua, prin pervertirea lor. Nu, nu ești supărat, pentru ca, de foarte multe ori, le și mulțumești, ești participant activ la construcția unei colivii. A cui? A ta. Da, îți construiești propria colivie, idealist, încrezător,dezamagit de semenii tai care nu înțeleg ce este progresul.Iar otrava îți este data prin înseși perfuzoarele democrației. Ai mai lua otrava daca pe sticla ar scrie mare “OTRAVĂ”? Nu cred, dar dacă ți s ar administra în sucul tău preferat.. Pervertirea democrației.
*textul este scris într un format tip Facebook. Fiecare ideea /concept cu care operez este simplificat pana la esență. Scopul meu nu este un expozeu complicat, dovada ca știu multe cuvinte lungi, ci sa prezint o idee, o viziune asupra realității.
1.Fraudarea alegerilor. Votul tău este formal. Prin coruperea corectitudinii votului se impune un candidat fără șanse.
Esența democrației este votul. Prin vot, cetățenii, indiferent de etnie, clasa sociala, vârsta (>18),gen..isi aleg reprezintantii. Principiul reprezentativitatii este baza, esența democrației. Toate categoriile au posibilitatea sa fie reprezentate în forul legislativ, unde se fac legi, deci în forul conducerii.
Și atunci, ce se întâmplă? Vine aceasta Elita învăluită în mister în cabina ta de vot? Nu. Acolo ești singur( ești, dar nu ești, ideile tale au fost manipulate, dar aceasta este alta discuție.). Ce Soros, ce Gates, nu!
Ce s a întâmplat în SUA? Au votat morții, au fost numărate mai multe voturi validate decât votanți, voturi nenumărate. Dacă erorile apăreau în dreptul ambilor candidați, puteam sa le încadram la neglijenta. Dar nu, sunt în beneficiul EXCLUSIV a unui singur CANDIDAT. Dacă nu se manipula votul și masina de numarat voturi mai câștiga? Nu. Și atunci, s-a luat mecanismul absolut democratic al votului, s a contaminat, iar rezultatul, deși nu reprezinta imaginea voinței populare, a fost validat. Nu a venit nimeni cu tancul, cu armata sa impună un candidat, nu a întrat nimeni în cabina de vot, dar.. arma cetateanului, votul, a fost anulata.
Știrile din aceasta direcție sunt absolut șocante. În epoca tehnologiei, voturile sunt numărate, transmise, centralizate de un soft. Ei bine, însăși softul a devenit captiv în mana unui singur CANDIDAT. (se pare ca aceasta conspirație este mult mai extinsa decât s ar părea.Softurile Asesoft au fost confiscate de FBI, în ancheta fraudei alegerilor din SUA).Dacă adăugăm și coruperea unei părți a serviciilor secrete americane avem trădarea naționala. Interferenta unor tari străine(China, Venezuela, Germania) este, fără îndoială, de natura sa ne arate profunzimea conspirației,a forțelor implicate. Mai presus de toate, fragilitatea mecanismului democratic al votului atât de ușor de transformat în arma, în mana unor forte puternice, ramificate în diferite straturi ale statului american.
Și in România au existat dovezi ca alegerile au fost fraudate:mortii pe liste, voturi mutate de la un candidat la altul, prin utilizarea unui soft deținut de o structura militara – STS,procese verbale din secțiile de vot, pline de ‘erori’, mutarea strategica în teritoriu a maselor de votanți. Dacă s a putut în SUA, se poate oriunde. Zăbovim un pic la STS, un Dominium romanesc. O structura militarizata deține softul. Președintele in exercitiu ridica în rang diverse cadre ale STS. Nu vi se pare, măcar în circumstanțe, o situație generatoare de..suspiciuni?
Deci manipulam rezultatul votului pentru a obține un candidat ales de Elite. Și atunci, votul tău contează? Câteodată nu, câteodată da. Depinde cine le numără și pentru cine le numără. Paradoxal, prin manipularea votului poți legitima dictatura.
Am dezvoltat tema foarte ampla a manipulării votului și fraudării alegerilor în democrații. Nu am vorbit de situațiile clasice-furtul în alegeri în 1946, de catre comuniști, sau butaforia de alegeri din România Socialista.
2. In epoca tehnologiei, a transparentei, a camerelor omniprezente, asa ușor a fost sa fie fraudat votul intr o democratie solida? Paradoxal, da. Pe același principiu al manipulării, pervertirii esenței democrației :drepturile și libertățile.
Sa zicem ca ne aflam într o situație excepțională :pandemia de coronavirus. Anterior acestei pandemii, a existat o puternica dezbatere despre utilitatea votului prin corespondenta,fara un succes major, ca atare votul nu fusese acceptat. În schimb, pandemia cu lockdownul impus a devenit oportunitatea ideala pentru accelerarea accelerării votului prin corespondenta. Isteria mass media a functionat perfect. Schema a fost asa:
Dreptul de a vota-drept esențial în sistem democratic➡️Tema este preluata de presa main stream➡️Apar specialiști care emit axiome ca acest drept, fiind inima democrației, trebuie exercitat chiar și în pandemie, emisiuni întregi dedicate acestei teme, sunteți pro sau contra. Tema este deja în discuția întregii societăți, fiind plasata pe radarul americanului de rand ➡️ONG uri (parte a propagandei plătite) încep o campanie online pentru forțarea acceptării votului prin corespondenta➡️marșuri, demonstrații, marturii emoționante cum o persoana invalida nu a putut vota, aplauze, lacrimi, reiese clar ca neacceptarea ar duce la nedreptatirea celor imobilizați în pat, lacrimi➡️este clar, cine este împotriva acestui tip de vot este înapoiat, nepăsător și inuman chiar➡️vedetele cu milioane de urmăritori fac campanie, lobby, pentru votul prin corespondenta ➡️discuția despre dreptul la vot se fac în paralel cu cele despre virusul ucigaș. Cum facem sa stam acasă, adică sa ne salvam, dar sa salvam și democrația americana? Sigur ca da, votam prin corespondenta. Bingo. ➡️ opinia publica (ca asa e în democrație) mobilizează partidul democrat, legea întra pe ordinea legislativului, este aprobata ➡️alegeri, vot masiv de acest tip,➡️surpriza(nu!!) frauda vine exact de la aceste voturi. Candidatul avantajat de voturi este candidatul democraților. Coincidenta, cel susținut de curentul progresist, de elita care nici nu exista, nu?
Concluzie :sub protecția perfecta a exercitării unui drept democratic se extinde acest drept sau exercitarea lui făcând foarte ușoară fraudarea votului, deci anularea oricărei democrații.. Dacă se impune cu forța un Candidat,cetățenii devin martori ostili sau adversari. Se opun. Dacă se folosește în mod malefic mecanismul democrației, se da aparenta de legalitate, iar cetățenii devin.. complici. Trebuie sa admirați inteligenta constructorilor.Este inteligenta în forma ei cea mai periculoasa, inteligenta amorala.
Deci nu vine miliardarul elitist sa îți fure votul din cabina, după cum observi, are o armata de oameni plătiti sa ti l fure metaforic (sau nu),daca nu ai votat cum a decis el (ei) ca este corect. Poate în SUA, poate oriunde.
O remarca pentru evenimentul de accelerare :pandemia de coronavirus. O intrebare retorica :cum se poate ca o tara, China, care a controlat perfect raspandirea virusului în interiorul provinciilor sale, a ‘eșuat’ lamentabil și a ‘reușit’ performanta sa transmită virusul în toată lumea? Nu este ciudat? Nu virus în Shangai, dar da virus la New York. O coincidenta ca președintele afectat este chiar cel care a declanșat razvboiul economic cu China. Coincidente.
3.Este o epoca moderna, a organizațiilor mondiale. O globalizare al cărei scop este sa ajute statele mai puțin dezvoltate. Democratizarea lumii la apogeu. Da?
Fondul Monetar International (FMI) și Banca Mondiala. Ce știi despre aceste doua organisme suprastatale? În principiu, sunt băieții buni, depanarea. Te vad pe tine, TARA, în necaz și sărăcie și vin iute sa te ajute :îți Împrumuta bani, îți fac un plan de masuri, restructurează. Ce este rău aici? Citiți ce spune un om care a lucrat pentru aceste structuri. Tara – țintă :Irak.
“Irak este exemplul perfect pentru a arãta cum funcţioneazã întreg sistemul. Noi, asasinii economici, suntem prima linie de apãrare. Mergem, încercãm sã corupem guvernul, încercãm sã-i facem sã accepte împrumuturi uriaşe pe care le folosim ca pârghie pentru a-i cumpãra, practic. Dacã nu reuşim, la fel cum nu am reuşit eu în Panama cu Omar Terrijos şi în Ecuador cu Jaime Roldos, care au refuzat sã fie corupţi, a doua linie de apãrare este sã trimitem şacalii. Şacalii fie rãstoarnã guvernul, fie asasineazã. Apoi vine noul guvern care va face ce vrem noi. Preşedintele ştie ce se va întâmpla dacã face altceva. În cazul Irakului, ambele au dat greş. Asasinii economici nu au reuşit sã îl convingã pe Saddam Hussein. Am încercat de multe ori. Am încercat sã-l facem sã accepte ceva asemãnãtor cu ceea ce a acceptat Casa Saud în Arabia Sauditã dar nu a acceptat, aşa cã am trimis şacalii pentru a-l asasina dar nu au reuşit fiindcă securitatea lui era foarte bunã. Lucrase la un moment dat pentru CIA. Fusese angajat pentru a-l asasina pe preşedintele anterior al Irakului. Nu a reuşit, dar cunoştea sistemul. În 1991 am trimis armata noastră pentru a doborî armata Irakului. În acel moment presupuneam cã Saddam Hussein se va rãzgândi. Puteam sã-l înlãturãm, desigur, dar nu vroiam. Era destul de puternic, îşi controla oamenii. Credeam cã îi poate controla pe kurzi, sã îi ţinã pe iranieni la graniţã şi sã continue sã pompeze petrol pentru noi. Acum cã i-am învins armata, speram sã se rãzgândeascã. Asasinii economici au intervenit din nou în anii ’90 fãrã succes. Dacã ar fi reuşit, ar fi fost încã la putere şi i-am fi vândut câte avioane de luptã ar fi vrut şi ce ar mai fi vrut. Dar nu au reuşit. Şacalii nu au reuşit sã îl înlãture de la putere, aşa cã am trimis armata din nou. De aceastã datã am fãcut treaba pânã la capãt. L-am înlãturat şi, totodatã, ne-am ales cu contracte de construcţie foarte profitabile pentru a reconstrui o ţarã pe care am distrus-o. Este o afacere destul de bunã, dacã deţii companii de construcţii importante.”
Sa recapitulam :FMI și Banca Mondiala! Vi se pare un scenariu posibil? L ați mai văzut aplicat?
O nota :am scris anterior ca este un fapt acceptat ca adevăr acum ca războiul contra lui Saddam Hussein a fost pornit pe baza unor dovezi FALSE ca deține arme atomice sau chimice. Autorii FAKE ului :secretarul de stat al USA, președintele american de atunci, PM Marii Britanii.
Cine credeți ca este implicat? Vorbim de un grup, eu îl numesc Elita, Consorțiu, Clubul Bilderberg,sefii celor mai mari corporații, ai sistemului bancar. Un grup conducător al lumii, capabil sa gestioneze organizații de acest tip, sa gândească operațiuni de infiltrare la nivelul serviciilor secrete, în mass media (de fapt, ei dețin mass media), adevarati deținători de monopoluri (Big Tech ul este un monopol).

Am aratat cum au reușit sa vulnerabilizeze societățile democratice,inteligent, nu prin forță, ci speculând punctele forte ale democrației care, în același timp, sunt și vulnerabilități.Socrate spunea ca minusul major al democrației este ca poate genera o tiranie a majorității. Nivelul de corupție al acestor elite nu a tiranizat o majoritate, ci, pur și simplu, a generat o noua majoritate.
CIteste si:  Metode de influentare sociala în pandemie

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *