Infailibilul vaccin

Distribuie

Informație:Astra-Zeneca a descoperit o eroare de concentratie la vaccinul anti-covid din teste. Aproape 3000 de voluntari au primit o doza la jumatate fata de restul.Culmea este ca cei cu doza la jumatate au fost protejați 90%,iar restul numai 62%. Dincolo de ironia situatiei(cei cu doza greșită au fost mai protejați, în comparație cu restul), este firesc sa ne punem câteva întrebări. Repetitiv.

1.Ce arata aceasta eroare? Ca situația vaccinului nu este câtuși de puțin lipsita de controverse, greșeli-nu operam cu adevăruri absolute. Gândit asa, cum apare propaganda oficialilor care exclud aprioric orice efect secundar pe termen lung? Hazardata, cel puțin, dacă nu generatoare de conspirații. De ce se insista atât de agresiv pentru vaccinare? Dacă se dubla doza și mureau oameni? Se putea? Da! Nimeni nu poate sa demonstreze ca nu se putea.

2.Vaccinarea nu este obligatorie, ni se repeta obsesiv. Oare? Nu obligatorie, dar inevitabila. Iar metoda folosita nu este forță bruta, ci șantajul. Dacă nu te vaccinezi, nu mai faci cutare, sau cutare… Ți se da la schimbul nevaccinarii, excluderea sociala. Ba chiar, marginal, se discuta despre izolarea nevoluntara a celor nevax. În tabere, campusuri etc. Internarea forțată a asimptomaticilor face sens, în acest context-inaugurarea unui tipar.Cineva, cred ca dr Streinu-Cercel, propunea ridicarea licenței de liberă practică medicilor care se manifesta anti vaccin. Identificați, va rog, libera alegere.. Exact, este înlocuită de o alegere obținută prin șantaj,invalidandu se libertatea de alegere.

3.Dar, totusi, poate plec de la o premisa eronata și acest vaccin este vital. Sa încercăm.. Când este nevoie imperioasa de un vaccin? Chiar și unul insuficient testat? Când suntem în prezenta unei morți iminente, a unei boli cu potențial letal major. Este coronavirus asta? Conform datelor oficiale, rata fatalitatii este de 1,4%( numărul decedaților covid din totalul infectaților).Daca aplicam numărul de morți la bazinul întregii populații, infectate sau nu, procentul este absolut neglijabil. Deci, 98,6% dintre cei infectați supraviețuiesc.. Unde este urgenta unui vaccin cu orice chip? Este absolut rezonabil sa am suspiciuni, în condițiile date, nu credeți?

4.Suspiciunile se amplifica.-vaccinul este produs de un start up sau /si de alți doi producători de medicamente fara experienta în domeniu-tehnologia folosita, ARNm, este noua, inovativa, nu lipsita de controverse. Controverse privind manipularea genetica, prezentate dezbaterii de către medici, cercetători, deci lipsite de conotația amatoristica. Adăugați la aceasta controversa, manipularea genetica, contextul pandemic, plin de greșeli, balbe, incertitudini și pare rezonabil sa ai dubii. A avea certitudinea ca este indicat sa te vaccinezi rapid tine de lipsa instinctului de supraviețuire-insuficienta testare. Vaccinul comprima etape ale verificării efectelor adverse. De ce? Avem o iminenta a morții în masa a populației? Nu! Iată ceva de reflectat..

5.De ce vaccin și nu tratament? S a spus ca nu este ușor de găsit un tratament pentru covid. Bine. Înțelegem, este un virus nou. În aceasta logica, cum de s a putut face un vaccin, atunci? Mi s a spus ca este exclus sa existe efecte adverse pe termen lung, ca nu este nevoie de o perioada lunga de testare a vaccinului pentru ca medicina și cercetarea medicala au evoluat fantastic… Da? De acord! Și atunci, de ce aceasta medicina și cercetare medicala nu au scos un tratament eficient anti-covid? Fiind adă minunați și eficienți cu vaccinul (asta ni se spune), un tratament pare plimbare în parc. Ei bine, nu. Oameni mor.

Ori tehnica nu este atât de evoluata(și atunci a ma vaccina reprezinta un risc de efecte severe pentru viitor), ori tehnica este într adevăr evoluata, dar s a preferat vaccinul tratamentului din motive multiple :financiare, de control.. Corect?

6.Banii.Prima minciuna :vaccinul este gratis! Nu, nu este. Gratis ar însemna să nu existe tranzacții comerciale, iar ele exista. Ba, mai mult, producătorii acestui vaccin au câștigat sume importante înainte de aparitia produsului efectiv. Filantropia și cercetarea medicala nu fac casa bună. A doua minciuna:este gratis pentru cetățeni. Bun, nu este gratis pentru state, care îl cumpăra pe.. bani, dar este gratis pentru popor. Fals. El este cumpărat cu banii obținuți din taxe și impozite. Deci, fals.

Doua întrebări rezida : Fiind banii cetățenilor, au avut statele mandat de la cetățenii lor sa îl cumpere? Dincolo de implicitul contract social. Juridic, poate din aceasta cauza îl prezintă ca fiind lipsit de efecte adverse, sigur. În situația contrara, cumpărarea unui vaccin nesigur ar echivala cu o încălcare a mandatului rezultat în urma contractului social :îți plătesc taxe și impozite pentru ca tu, stat, sa acționezi în interesul meu și pentru binele meu, implicit sănătatea mea… Not so sure.

A doua:ce este mai profitabil pentru Big Pharma? Un vaccin sau un tratament?

7.Imunitatea.In toate lunile pandemiei, nu s a reușit stabilirea certa a duratei imunizării. Cat timp rămâne imunizat cel care a trecut prin infectare? Cum operează un vaccin? Induce prin introducerea unui fragment de virus a unui răspuns imunitar, generator de anticorpi, responsabili pentru viitor de imunizarea individului. Da? Nu știm nimic despre imunitatea naturala, dar înnobilam vaccinul ca unica modalitate? Pai nu opereaza tot cu imunitate? Cât tine? O luna sau doua, cum s a spus despre cea obținută prin infectare? Cate doze sunt necesare? Cât tine efectul lor? Devine un nou vaccin gripal? Dacă da, răspunsul la întrebarea cu profitul Pharma îl gasiti aici.In opt luni de zile medicina, fabulos de dezvoltata cât sa scoată un vaccin responsabil de imunizarea cu succes și fără efecte adverse, nu a reușit sa spună clar cât durează imunizarea post infectare. Ori știu și nu spun (și atunci, ce mai ascund?), ori nu știu (și atunci, orice e susceptibil de dubiu, de la vaccin pana la pandemia însăși, trecând prtin testele pe baza cărora se generează isteria).

8.Discursul provaccin, agresiv și lipsit de alegere, are în esența un aspect de grija. Va vrem binele, chiar și cu forța, dar binele vostru… Bun. Credem. Și atunci intreb, de ce nu se testează persoana înainte de vaccinare. Dacă se va vaccina o persoana deja infectata, asimptomatica,va genera un supraraspuns imun al organismului, dezastruos. Eventual deces. Deci îmi vrei sau nu binele? Sau intră-n în logica PIELEANU :la nu știu ce număr de oameni, dacă mor 10000, e Ok? Nu ma testezi prealabil, deci ma expui, îmi garantezi ca nu exista efecte adverse, deși ele nu pot fi excluse, ai eșuat cu tratamentul și au murit oameni, dar ești supărat ca unii dintre noi sunt reticenți??

9.A garanta. Cine garantează? Nimeni! Companiile producătoare au semnat acorduri de imunitate. Medicii care vor Injecta indivizii nu vor semna acorduri de garanție a siguranței pacientului.. deci nimeni nu garantează, dar, totusi, dacă ești defensiv, ești certat? Mai mult, este imposibil sa nu faci acest vaccin, prin prisma funcționalității și inserarii tale sociale.. Ok. Și sunt eu conspiraționista..

10.China.A eradicat pandemia fără vaccin. Cum ne explicati? Argumentul nr 1 – fără vaccin nu se poate- este invalid. Sa insist? Africa! Nu a rezolvat pandemia nici cu vaccin, nici fără.. pentru simplul motiv ca nu a avut o pandemie. Poate pentru ca unele state africane nu au relații cu OMS. Ce sa zic, pare mai sigura decât vaccinul despartirea de OMS.

12.In lumina noilor afirmații, cum par declaratile președintelui chinez privind un cod QR, un fel de pașaport medical cu toate informațiile despre starea de sănătate, inclusiv testul covid?Nu era mai logic și umanitar sa ne dea o soluție fără QR, sa ne spună cum au eradicat ei..? Nu trece mult, și o companie aviatica plusează:QR numai pentru cei vaccinați. Nu ai QR, NU zbori!

13.Desi te vaccinezi, masurile de restricții vor continua. Ideea era ca cei vaccinați sunt protejați de cei nevaccinati. S a demodat ideea aceasta? Iar cel mai bun vaccin asigura o imunizare de 95%..Te expui la toate posibilele efecte adverse pentru a păstra totuși 5%bsanse de infectare.. Pare rezonabil? Pentru mine, nu.

14.Intr adevăr, știință a evoluat spectaculos dacă suntem atât de preciși într un studiu încât injectam doze la jumatate și, culmea, obținem rezultate mai bune!!! Câte putem face în viitor!!

Desigur, vaccinul nu este obligatoriu. Doar inevitabil, atât.Nu este o pledoarie anti vax. Sjnt câteva întrebări pe care eu mi le adresez mie însămi. Fiecare e liber sa facă ce crede.

CIteste si:  Jocurile perverse in democrație-II

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *