“E timpul să ne punem masca, America!”

Distribuie
Pe 20 ianuarie 2021, omese publică recomandări șocante despre testele PCR.
Deși până acum tocmai omese recomanda 45 de cicluri de amplificare într-un test pentru a determina dacă o persoană este sau nu pozitivă la COVID, pe 20 ianuarie 2021,aceeași organizație spune că un număr mare de cicluri de amplificare crește foarte mult “șansele” unor rezultate fals pozitive. În concluzie, recomandă două teste pozitive, plus semne clinice, pentru a diagnostica pe cineva cu covid. De asemenea, scăderea numărului de cicluri de amplificare.
Aceste recomandări nu numai că schimbă toată paradigma covid, mai mult, privind în urmă, absolut toate datele pe baza cărora s au făcut statisticile și s au luat măsurile restrictive sunt false.
Curtea de la Lisabona stabilise deja acest aspect, în 11 noiembrie 2020 :
“Dacă o persoană este testată pozitiv prin PCR, utilizând un prag de 35 de cicluri sau mai mare (aşa cum este regula în majoritatea laboratoarelor din Europa şi SUA), probabilitatea că această persoană este infectată este mai mică de trei la sută, iar probabilitatea ca rezultatul să fie fals pozitiv este de 97 la sută “.
Un număr mai mare de 30 de cicluri amplifică de fapt probele atât de mult încât chiar și secvențe de ADN viral ajung să fie amplificate până la punctul în care testul dă rezultat pozitiv chiar dacă încărcătura virală este extrem de scăzută sau virusul este inactiv și nu prezintă nici un risc pentru persoana testată ori pentru cei din jurul ei.
Deci ce ne a spus omese, pe 20 ianuarie?
Că toată pandemia este falsă. Toate măsurile, toată acestă psihoza colectivă a fost întemeiată pe numărul de infectați. Dacă testele dau foarte multe rezultate fals pozitive, atunci numărul de infectați este umflat, deci fals. Toate măsurile s au bazat pe aceste raportări :carantinare, izolare, lockdown, închidere afaceri, internare forțată. Totul este fals. Câți oameni au fost internați forțat pe baza unor teste fals pozitive ? Câți oameni au fost tratați pe baza unor teste fals pozitive ?
Și revenim la o problemă mai veche :decese DE și CU covid. Conform procedurilor, dacă un decedat prezenta un test pozitiv covid, decesul era trecut în categoria celor covid. Concluzia :numărul infectaților și al deceselor este fals deoarece s au bazat pe teste pcr cu o marja de eroare foarte mare. Câți oameni au primit tratament pentru o boală covid pe care nu o aveau, cât timp nu întotdeauna testul covid pozitiv era corelat cu alte examinări clinice? Câți au murit din cauza acestui tratament și întreruperea celui pentru o alta boală? Cine răspunde pentru costurile spitalizării unor asimptomatici care poate nici nu aveau covid? Poate că, de fapt, au fost infectați tocmai în spital? De ce? Câți oameni au murit prin închiderea spitalelelor? Putem continua cu aceste întrebări perfect justificate, dar ați înțeles ideea. Vă dați seama că totul este o măsluire?
Este, în opinia mea, nevoie să răspundă și cei care au dat ordinele, dar și cei care le au îndeplinit fără discernământ. Și cei care au ajutat la propagarea acestei farse. Inclusiv presa ce își pusese, practic, o nouă siglă :numărul de pozitivi. Tema articolului este alta,totuși.
De ce ar schimba omese regulile în timpul meciului? De ce ACUM? Cine dracu este OMS? Interesele cui le servește?
Rezultatele acestei noi recomandări a OMS, o scădere a numărului de cazuri, evident. De ce?
1.pentru a justifica terminarea pandemiei. Pandemia se termină, dar restricțiile de libertate, de călătorie și masca rămân. Deci și a îndeplinit scopul. Plus că noile conduceri (vezi SUA) și vechile (vezi UE), au nevoie de victorii, tensiunile sociale fiind din ce în ce mai mari. Priviți, scad cazurile, deci am luat măsuri bune, păstrăm restricțiile și masca, dar dăm drumul la economie..
2. pentru a acoperi ineficiența vaxinului. Oamenii vor întreba de ce există creștere al infectarilor, dacă se vaxinează? (Vezi israel și UK). Vor spune :nu sunt creșteri, sunt testele pcr false. Sau vor reduce ciclurile de amplificare, și, automat, se vor reduce cazurile de pozitivi. Vedeți ce eficient este Vaxinul? Au scăzut cazurile.
3.corect, a apărut o problemă în timpul vaxinarii din partea scepticilor . De ce să vaxinam pe toți, la grămadă, dacă au fost atât de mulți infectați, deci beneficiari de imunitate naturală? Conform noilor recomandări, mai suntem siguri că au existat atât de mulți infectați? Nu. Deci nici nu au imunitate naturală, deci vaxin. Plus, cei pozitivi nu se pot vaxina.. Dar, stați puțin, nu mai sunt pozitivi, cf OMS, decât cei cu două teste pozitive, plus semne clinice. Deci, vaxin. Această schimbare de paradigmă este răspunsul pseudo științific dat acelor medici circumspecți care deranjau spunând că nu poți face Vaxinul dacă ai deja infecția. Da? Păi au rezolvat, nu mai ai infecția. S a evaporat, în istoria ticăloșiei, noțiunea de asimptomatic.
Ca o notă, practic omese a dărâmat noțiunea de asimptomatic și ideea că asimptomaticul este bolnav. Unde sunt toți specialiștii care au susținut în mod ticălos aceste noțiuni???
Revin la oms. Nu este prima dată când schimbă noțiunile în funcție de interese. Imunizare naturală a dispărut. Nu mai există. Singura recunoscută oficial este imunizarea prin vaxin. În Evul Mediu au avut epidemii de ciumă bubonică. La prima “venire”, au murit mulți. La a doua, peste ani, mai puțini. “Proștii” de medievali au observat acest fenomen al imunizării naturale. Ce să zic, bine că am evoluat… Este nevoie de vaxinare, ca atare această organizație coafează diverse definiții. Un mic amănunt :imunizarea naturală nu dispare pentru că a fost scoasă din manual, dar lipsa ei devine un argument pentru o propagandă imbecilă.
Știți ce definiție a mai schimbat omese? Definitia pandemiei. Înainte de gripa porcină, pandemia, necesitatea decretării ei, nu au mai avut criteriu și mortalitatea, ci rata de contaminare, numărul de infectați, așa a hotărât omese. Legați această informație de miliardele de teste reglate în așa fel încât să genereze un număr mare de infectați și veți înțelege… O pandemie “servită”! Dar, veți intreba, de ce este așa multă nevoie de o pandemie? În afara controlului rezultant și permanentizat post pandemie și alte motive ce țin de noua ordine mondială(subiect pentru postarea următoare)?? Banii! Cel mai vechi și mai onest în ticăloșie motiv al tuturor acțiunilor umane, de la cele personale până la gesturi colective, gen razboaie, cuceriri…
Grămada cere vârf, țipam în copilărie. Acum țipăm, pandemia cere.. vaxin. Cum a apărut nevoia de vaxin și, desigur, cum a apărut Vaxinul?
Pe 10 ianuarie 2020,se publica online,de către l cercetătorii din Shangai, genomul sars cov 2 care fusese deja secvențiat. În cazul epidemiei SARS din 2003, secvențierea genomului a necesitat 6 luni…
Pe 12 ianuarie, compania Moderna deja avea formula vaxinului. Să ne amintim că la acea dată, nu numai că nu exista o pandemie (declarată de omese la 11 martie, doua luni mai târziu), dar nici măcar nu era sigur că acest virus se transmitea de la om la om. (știu, tendința este să spuneți că minteau și aveți dreptate. Țelul meu este să arăt că exclusiv pe baza informațiilor oficiale, publice, ale lor, se poate demonstra FARSA.)
Moderna, o companie cu finanțări de miliarde de euro, bani privați, pentru cercetarea terapiilor genetice și rolul lor în vindecarea cancerului, se oprește într un ianuarie și decide, brusc, să și bata joc de banii investitorilor și să zică :”Hei, hai să facem un vaxin pentru un virus dintr un sat chinezesc, despre care nu știm că se transmite la om!”. Și îl face în două zile! La două zile după ce o companie (nu uitați, moderna nu este o asociație caritabilă) privată făcuse un vaxin pentru corona, omese publica știrea că virusul nu se transmite de la om la om. Dar fiecare cu treaba lui, v am spus, e o petrecere aglomerată! Omese a avut rolul să liniștească opinia publică și să cumpere timp pentru ca milioane de chinezi să zboare către lume, asigurând premisele contaminării, deci ale pandemiei. Iar moderna și pfizer ( Pfizer a creat vaxinul pe 25 ianuarie, în câteva ore) au nevoie, pentru aparențe, să plaseze crearea vaxinului cât mai aproape de începutul anului 2020, altfel ar rezulta că nu l au testat decât foarte puțin.
Ca să înțelegeți imposibilitatea elaborării unui vaxin în două zile, moderna declara în articole anterioare(2018 că doar pentru acele “grămăjoare de grasime”, cum le numea dr Cercel, nanoparticule lipide, de fapt, au nevoie de studii de ani de zile pentru a se corecta tendința lor de a se lipi de ficat. Deci două zile e ceva absolut imposibil! Vorbim de ani de cercetare și de fonduri imense..
Dacă vorbim de fonduri, unul dintre finanțatorii moderna și pfizer este Bill. Același Bill care este și principalul finanțator al omese. Interesant sau nu? Avea sau nu Bill interes să existe o pandemie? Avea, măcar prin prisma interesului financiar (și din alte puncte de vedere,ale noii Ordini, dar dacă o iau pe acest drum, nu mai termin textul).Dacă avem Vaxinul, este de bun simț să avem și pandemia.
Până în acest punct, avem un vaxin apărut înainte de pandemie, dar după infectările din China . Dar poate avem un vaxin apărut chiar înainte de primele infectări ? Pfizer-BionTech a stopat în 2018 cercetarea la vaccinul ARNm pentru cancer și refacerea țesutului miocardic, dedicandu-se exclusiv realizării unui vaccin ARNm pentru gripa, in vederea comercializării in cazul unei pandemii. Cercetarea și în consecință realizarea vaccinul a fost terminată în toamna lui 2019. Pare mai pertinent decât cele două zile sau două ore, nu i așa?
Bun. Deci moderna, companie finanțată cu bani mulți, privați, ia o decizie halucinantă, anti business, și alocă resurse financiare pentru a crea un vaxin (Vaxinul deservește populații extinse, nu o mână de chinezi), pentru un virus nou, fără transmitere certă de la om la om. Vaxinul era conceput cu o săptămână înainte de confirmarea primului caz pe teritoriul SUA! Nu era mai logic să se depună eforturi pentru a alerta autoritățile americane, și nu în direcția conceperii unui vax? Ba da, dacă interesul tău nu este să ai o pandemie, adică o piață pentru produsul tău.. Cui se adresează? Unei populații imense, sănătoase. Niciodată un tratament nu va atinge același segment populational gigantic.
Dar nebunia continuă! După ce se folosesc bani privați, se trece și la banii publici ai poporului american. Moderna dă spre testare Vaxinul Institutului National de Sănătate din New York. NIH! Unde ați mai auzit de NIH? Este instituția publică americană (finanțare bani publici) care a asigurat fonduri proiectului Wuhan de tunate a coronavirusilor pentru a ataca celulele umane. Sub îndrumarea lui Fauci.
Până să fie raport primul deces cauzat de COVID-19 în SUA, cu aproximativ o lună după diagnosticarea primului cetăţean american, vaccinul fusese deja produs şi trimis către Institutul Naţional de Sănătate din
New York pentru începerea primei etape a testelor clinice. Nu vi se pare că se închide cercul foarte frumos? Înainte ca OMS să declare pandemie, bani publici americani finanțau testele clinice..
Mai clar decât atât, nu cred că se poate.
Mai mult, omese este relaționate cu Bill, funcționand ca o organizație privată. Dar nu numai cu Bill, ci și cu China. Dr tedros este din Etiopia, țara care are drept principal partener comercial.. China. Judecați prietenia dintre acestor entități statale, suprastatale și private și veți înțelege geneza unei pandemii. Celui mai mare experiment social. Experimentul fricii, prostiei, stupiditătii. Nici o entitate statala, omese sau Bill nu ar fi reușit fără fricosii și proștii care au achiesat.
Acesta a fost episodul trei din “Secretul lui Polichinelle”. Titlul “E timpul să ne punem masca, America!” este un citat din noul președinte american și arată direcția viitorului. Episodul patru, și ultimul, va încerca o analiză a acestei pandemii și a schimbărilor aduse, prin prisma unei agende globaliste. Nu am ajuns și la mască și rolul ei în acest episod. În următorul, cu siguranță.
Pentru că unii dintre voi vă dezactivați conturile Facebook, voi pune textele principale și pe blog, accesibil direct de pe google. Practic, ies și din frigider. Eu, această nouă tatoiu.
CIteste si:  Infailibilul vaccin

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *