Dinastia Bilderberg-ep. 1

Distribuie

Noua Ordine Mondiala, globalizare, pandemie, clubul Bilderberg, Illuminati, Davos,Marea Resetare- sintagme folosite des în ultimele opt luni. Noțiuni, planuri, persoane, organizații secrete, toate învăluite în mister. Ușor de ridiculizat ca fiind fantezii din cauza lipsei de notorietate, ușor de respins fără nicio cercetare în infama groapa neagra a “conspirației” din lipsa de probe directe, probatoriul fiind circumstanțial, deci indirect. Convenabil, nu? Mi am propus sa scriu ce știu eu despre subiect. Păstrându ne simțul realității, eu spun ca știu ca nu știu – ceea ce, în sine, este o dovada ca subiectul exista,dar accesul la informație este limitat. Fiind o prezentare mai lunga, aleg sa o expun în mai multe episoade, sa nu leșinam de plictiseala.

Noua Ordine Mondiala este o expresie veche, nu aparține secolului XX. Este preluata de la Illuminati, un ordin secret fondat în Bavaria, în 1776.

Oficial, Clubul Bilderberg a fost fondat în 1954,înființarea sa fiind strâns legata de evenimentele care au generat cel de Al Doilea Război Mondial.Oficial.Neoficial,ambiția celor puternici de a controla, conduce și organiza lumea conform viziunii proprii a existat în toate timpurile. Avem drept proba existenta marilor imperii, regi europeni, ordine ale cavalerilor,secole întregi de dovezi. Organizații secrete preexistente :masoneria, Ordinul Illuminati.

Exista sau nu acest Club Bilderberg? Enciclopedia Britannica îl definește asa:”Întrunire anuala de trei zile, la care participa o suta dintre cei mai influenți bancheri, economiști, oameni politici și funcționari de stat din Europa și Statele Unite. Aceasta conferință are loc în fiecare an în alta tara occidentala. Ea oferă un climat de intimitate neprotocolara, în care cei ce influențează politicile internaționale se simt în largul lor”. Prima întâlnire a avut loc în Olanda, 29-31 mai 1954,Oosterbeek.Numele grupului este dat de numele hotelului unde a avut loc întâlnirea :Hotel Bilderberg.In 1989,întâlnirea a avut loc în mai, în Spania,în stațiunea La Toja, și a fost găzduită de PM Spaniei, Felipe Ganzales. La cina au participat, printre alții, regele și regina Spaniei, PM Spaniei, PM Belgiei și Henry Kissinger (cel care a vorbit în aceste luni de pandemie, alături de Gordon Brown, fost PM UK, despre necesitatea unui guvern mondial). Reamintesc ca în 1989,a căzut zidul Berlinului și Războiul Rece s a încheiat.

Ce este acest Club? O organizație secreta, ultraexclusivista, admiterea fiind condiționată de existenta prealabila a unei funcții de conducere, a unei proprietăți bancare. E un club închis, neales, populat cu multimilionari, miliardari, personaje influente în politica, finanțe și bănci.

Ce urmăresc? Nu banii sunt principala țintă, ei deja controlând acest aspect, ci puterea-un control absolut asupra tuturor. O lume fără națiuni și frontiere, un soi de totalitarism global ale cărui arme sunt minciuna și manipularea populației, care trăiește într o stare de perpetua frica, neliniște și nefericire.

Banca Rotschild, Henry Kissinger, Rockefeller au fost încă de la început,”marii preoți ai capitalismului”, nucleul dur al Clubului. Treptat, la aceasta alianță au aderat personaje de anvergura.

David Rockefeller:”Ceva trebuie sa ia locul guvernelor, iar puterea privata mi se pare o instituție potrivita acestui scop”.

Tot David Rockefeller spunea ca acest Club Bilderberg urmărește sa obțină “o suveranitate supranationala a elitei intelectuale și a băncilor mondiale, care este cu siguranță preferabila autodeterminarii naționale practicata în secolele trecute.”.

Va amintiți dialogurile platoniene? Superioara democrației era văzută tirania, dar cu tirani luminați, aleși dintre elite.. Vad aici o adaptare moderna

Cum ar arata aceasta Noua Ordine Mondiala? În primul rand, ar avea o religie unica globala. Unul dintre principalii autori ai acestui nou tip de religie, un Decalog al Erei Noi este Mihail Gorbaciov. O noua spiritualitate, Carta Terei, care își propune sa înlocuiască Cele zece porunci și Declarația universala din 1948.Miezul acestei Carte a Terei este ecologia. Noua ideologie își propune menținerea intacta a oceanelor, a pădurilor, a munților, deci a naturii, dar nu recunoaște diferențele dintre bărbat și femeie și încearcă sa impună noi drepturi, contrare naturii. Suna fantezist sau deja asta trăim? Credincioșii amendați ieri în timpul slujbei dau credibilitate spuselor mele?! Fiecare idee a acestei noi religii se regăsește în realitatea noastră imediata. Globalismul nu este o idee prăfuita, uitata, ci viata noastră zilnica. Pandemia de covid este o rotita dintr un plan mai mare. Mult mai mare.

CIteste si:  Dinastia Bilderberg-intro

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *