Dinastia Bilderberg-intro

Distribuie

Ati citit, poate, cele câteva episoade din seria cu acest titlu. Va sunt datoare cu câteva explicații.

L am împărțit pe episoade din motive tehnice. Informația prea multa ar genera un text amplu, greu de lecturat. Toate episoadele sau fragmentele sunt postate pe blog.Lecturarea devine ușoară, comoda, o poți întrerupe și relua în funcție de program.

Nu este prima data când dezvolt un subiect complex. Dacă va amintiți, despre China am scris mai multe texte. Nota:le voi posta și aceste texte pe blog. În final, veți observa ca prezentarea Chinei și a evoluției sale fulminante nu este lipsita de sens în contextul acestei Noi Ordini Mondiale.

Ce îmi propun? Sa prezint cine este aceasta elita, ce dorește, obiective, cum se raportează Trump la acest grup, cum se raportează Clubul la Trump. Este Marea Resetare un termen inventat sau a fost folosit la Forumul de la Davos și apoi preluat de primul-ministru canadian? Este programul economic propus de Biden o perfecta aplicare a acestei Mari Resetari?

Ce rol are Rusia? Ce rol joaca Iran, Venezuela? Dar Uniunea Europeană?

Este victoria lui Biden o provocare și pentru China? În timp ce Trump s a luptat cu China prin suprataxare, Biden va lupta diferit! Prin aceleași organisme internaționale pe care le a colonizat și China anterior :OMC (Organizatia Mondiala a Comerțului), OMS, ONU..

Unde încadram pandemia? Este acest virus ocazia perfecta pentru implementarea acestei Noi Ordini Mondiale? Este ocazia fortuita sau o ocazie provocata, artificiala? Vom avea sau nu un guvern mondial? Este o fantezie sau o perspectiva dorita de elite?

Dacă privim totul ca pe un puzzle, concluziile sunt interesante. Voi posta pe blog și alte texte care pot ajuta la completarea acestui puzzle :tehnici de influentare sociala, vaccinare, organizatii suprastatale.

De unde știu? Sa ne lămurim. Ce știu eu este strict ce s a publicat. Cele mai multe informații sunt în ziare de renume, NY Times, Washington Post etc. Din motive diverse, chiar membrii acestor cluburi au început sa comunice cu presa, sa dea interviuri. De ce? Poate pentru ca timp de 50 au fost o organizație ultrasecreta riscând sa fie perceputa ca oculta. Poate pentru ca au nevoie, funcțional, sa le fie cunoscuta agenda. O ideea prezenta în spațiul public se va discuta și va genera awareness ul dorit. Treptat, apare și favorabilitatea.Subliminal, accepți mai ușor un conceput știut, nu complet inovativ. Nu știu..

Sunt asociate acestui Consorțiu personaje importante? Șefi de state? Președinți? Președinți americani? Cine? Cum au acționat? Ce este Consorțiu? Bilderberg e unica organizație? Ce este Forumul de la Davos? Dar CFR(Council of Foreign Relations? Dar Comisia Trilaterala? Sunt invenții sau exista declarații făcute de fosti participanți sau asociați?

Este elita Bilderberg singura elita cu aspirații de dominație globală? Nu, am aratat deja ca exista și cea ruso-chineza și cea islamista.Cum interactioneaza ele? Sunt în conflict sau uneori colaborează foarte bine? Da? Nu? Exemple? Unde este România? Ne afectează sau nu? Cine ne conduce?

Acestea sunt obiectivele pe care le urmăresc.Vom analiza împreună rezultatul. Este perfect de înțeles dacă nu va place, accept. Treceți peste, este foarte ușor! Nu vreau sa conving pe nimeni, scriu pentru a înțelege nebunia în care trăim. Vrei sa ma ajuți? Comentează, citesc tot! Ma inspira?!

In final, trebuie sa priviți textul, în ansamblul sau, cu indulgenta. Este o viziune asupra realității, nu este unica si nu încerc sa o impun ca fiind cu valoare de adevăr absolut. Este un proiect ambițios pentru mine, solicitând mi spiritul de sinteza și analiza.

Toate textele se vor afla pe blog. Nici eu nu știu unde va duce aceasta analiza… Se scrie în timp ce vorbim. Va reamintimtesc ca nu scriu cărți, nu pretind ca am vreo calitate în acest sens, scriu ce mi ar plăcea mie sa citesc. Nici nu dețin adevăruri secrete, surse top secret, nu, fac o munca de chinez și pun laolaltă foarte multe informații, imbracandu le în hăinuțele logicii, ordinii și organizării pertinente. E un text schematizat, pentru Facebook, nu este un tratat. Scriu de placere, deci citiți și voi din acelasi motiv :de placere, dacă și când Vreți. Pentru cei obsedați de bani, veți observa ca blogul nu este accesorizat cu reclame, deci nu produce profit. Deși, sa știți, ca a câștiga bani din scris, chiar și autodidact nu este ceva rău.

Publicul este subestimat. I se dau numai texte scurte,glumite, facile. Cel mai mare impact l am avut cu articole lungi, cu teme complexe.

PS. Pentru cei foarte pretențioși. Vreți tratate?imi pare rău, trebuie sa mergeți la biblioteca. Facebook ul nu este locul ideal. Eu scriu de la nivelul amatorului

 

CIteste si:  Dinastia Bilderberg-ep. 6

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *