Dinastia Bilderberg-ep. 6

Distribuie
Rețeaua Soros în România-II
Când am scris anterior despre URSS,notam ca noile elite rusești sunt formate din..vechile elite care și au împărțit prada fostei URSS.Identic și in România. Rețeaua de interese, complicitati este transpartinica.
Rămăsesem la Liiceanu care a primit de la Pleșu editura Poltica, ulterior transformata în Humanitas. Editura unde Pleșu își publică textele din “Dilema”. (revista Dilema a funcționat din 1993 pana în 2003 din bani publici, prin Fundația Culturala Romana, patronata de Ion Iliescu..Da, ciuma roșie..
Da, GDS încearcă sa se impună ca o pavaza în fata FSN, ulterior ciuma roșie. Ne amintim cine a înființat GDS? Brucan, Teodorescu și Soros..
Chiar dacă nu a recunoscut niciodată implicarea sa în România de dinainte de 1989, Soros a admis că s-a implicat în alte țări comuniste, sprijinind financiar oponenții regimurilor respective. Dacă ne gândim ca Soros a înființat Grupul de Dialog Social chiar în 30 decembrie 1989 și Fundația Soros în primele zile ale lui 1990, este greu de crezut că primii membrii au fost aleși la intamplare și că “scena” nu fusese pregătită înainte de decembrie 1989. Ulterior, vom vorbi despre similitudini între 1989 și 2014.
Între paranteze putem aprecia ca George Soros a fost un personaj util pentru interesele SUA. Sa zicem ca CIA își privatiza fonduri (!) și putea proceda la intervenții nefiind acuzata de imixtiune în treburile interne, pentru ca, nu i asa, era vorba de societatea civila și un filantrop.Lovitura magistrala!
Între anii 1990 și 1994,Fundatia Soros s a ocupat de elaborarea unor manuale, scrise de membrii sai, în colaborare cu Ministerul Educației. Este o activitate pe care a făcut o in toate tarile foste comuniste.. Oare de ce?
Primul reprezentant direct al lui George Soros în România a fost de Sandra Pralong (Sandra Marilyn Andreea Budis), o persoană care a emigrat din România în anii ’70 și apoi a revenit în țară după ce a fost răsturnat Ceaușescu. Sandra Pralong a fost consilier al președintelui Emil Constantinescu, iar astăzi este consilier al președintelui român actual, Klaus Iohannis.
Violeta Alexandru, activista in unul din ONG urile finanțate de Soros, fost ministru pentru Dialog Social în cadrul Guvernului Cioloș, actual președinte al PNL București și ministru al Muncii-guvernul Orban.
Merită menționat faptul că actualul prim-ministru român, Dacian Cioloș, fost comisar european pentru agricultură, a fost membru al „Friends of Europe”, o asociație finanțată de Fundația pentru o Societate Deschisă. Mai mult, guvernul său a fost adesea denumit „Guvernul Soros”, având în vedere că acesta este format în întregime din foști activiști ai ONG-urilor, din studenți finanțați de Soros, manageri ai unor corporații multinaționale și atlantiști înfocați. Ca o paralela, la început, și Victor Orban a fost la început finanțat de Soros. O prietenie nefuncționala,dupa cum bine știți.
Conform ziarului “Adevărul”, primul post de televiziune SOTI a apărut cu sprijinul Fundației Soros. Penetrarea fiind și la nivelul partidelor de opoziție din acea perioada, sindicate, uniuni studențești.
O lista cu membrii, foști sau actuali, ai Grupului pentru Dialog Social, ai Fundației pentru o Societate Deschisă și ai altor ONG-uri afiliate rețelei „Open Society”:
Dacian Ciolos(PM) , Sanda Pralong(consilier pres Constantinescu și Iohhanis), Mihai Răzvan Ungureanu(director SIE, PM), Edward Helvig (SRI), Raluca Pruna(min Justiției), Andrei Pleșu, Catrinel Pleșu, Vladimir Tismaneanu, Mihai Sora, Renate Weber, Horia Roman Patapievici,Victor Rebengiuc, Andreea Pora, Monica Macovei, Stelian Tănase, Laura Andrei, Sorin Ionita, Gabriel Liiceanu. Lista este mai lunga, evident nu cunosc toate datele.
Revenind la FSN. Primul guvern FSN, a fost de fapt, un guvern FSN GDS. GDS a avut doi miniștri în cabinet – Andrei Pleșu la Cultură și Mihai Șora la Învățământ – plus alți viceminiștri și secretari de stat. Da, Mihai Sora, simbolul luptei cu ciuma roșie..
Am început cu Alin Teodorescu, membru fondator al GDS. Conform generalului de contraspionaj Victor Neculicioiu și a colonelului Ioan Rusan, Alin Teodorescu a fost agent maghiar, recrutat în 1988.La un anume moment, el a fost șeful Cancelariei lui Năstase.
După doi ani în postura de consilier personal al primului-ministru, pe 1 martie 2004, Alin Teodorescu devine oficial „Șeful Cancelariei Primuluiministru”. După numai alte trei zile, pe 4 martie, în urma unei ședinte a Guvernului PSD-UDMR, Adrian Năstase aprobă reinstalarea la Arad a statuii celor 13 generali austro-ungari autori ai genocidului a peste 40.000 de țărani români. Statuia criminalilor fusese dezansamblată în urmă cu 80 de ani de Regele Ferdinand și Ionel I.C. Bratianu.
Interesant??
FSN și GDS, imagini în oglindă.
CIteste si:  Dinastia Bilderberg-intro

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *