Dinastia Bilderberg-ep. 5

Distribuie
Rețeaua Soros în România-I
Înainte de a prezenta CFR, președinții americani simpatizanți ai Consorțiului, prezenta lui Trump la Davos sau invitarea lui Mike Pompeo și a ginerelui lui Trump la reuniunea Bilderberg din 2019,consider util sa prezint rețeaua lui Soros în România. Amploarea rețelei și personalitățile vizate, adevărați poli de influenta publica, unii așezați în funcții de decizie în statul român ne dau dimensiunea fenomenului. Aplicați modelul României în plan global și devine clar pericolul.
Primul avion civil care a aterizat in România l a adus pe Soros. Rezultat:la doar cinci zile distaţă de momentul executării fostului cuplu prezidenţial Nicolae şi Elena Ceauşescu, adică în data de 30 decembrie 1989, s-a format Grupul pentru Dialog Social(GDS) care a primit, de la autorităţile ce au preluat revolta populară şi au dat lovitura de stat, o clădire chiar pe Calea Victoriei. Deci GDS-primul instrument.
Fondatorii GDS:Silviu Brucan și AlinTeodorescu, Gabriel Liiceanu, Andrei Pleșu, Vladimir Tismaneanu, Horia Roman Patapievici. Pe 5 ianuarie 1990, Silviu Brucan(agent demonstrat KGB) îi este gazda lui pe George Soros, în sediul de pe Calea Victoriei, pus la dispoziție de FSN. Silviu Brucan era, conform The Times, eminenta cenușie a FSN. Este de notorietate o poza :Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu, Stelian Tănase, Alin Teodorescu sau Gabriel Andreescu, luând notițe de la Silviu Brucan, la începutul anilor 90.. Asa a început activismul romanesc.
Conform lui Constantin Barbu, pe 27(!!!)decembrie 1989, Silviu Brucan împreuna cu Andrei Pleşu s-au întâlnit in casa fostului kominternist Ascanio Damian, cumnatul și vecinul lui Pleșu din strada Paris. Aici s-a hotărât ca pe 30 decembrie 1989 să aibă loc o conferință de presă la hotel Continental, unde să se anunțe înființarea Grupului de Dialog Social (GDS). Pe 5 ianuarie 1990, a aterizat pentru prima oară la București la bordul avionului personal, miliardarul american de origine maghiară George Soros. A mers direct la sediul GDS, pus la dispoziție de Brucan, l a numit pe Alin Teodorescu director al GDS și a înființat Fundația Soros (filiala România), cu un buget inițial de 1 milion de euro. Sorosismul s a născut! Veti vedea ce traseu interesant au avut toti membrii acestui grup,intr un episod separat. Totuși, putina atenție pentru Alin Teodorescu,primul director al GDS si, în același timp, președinte al Consiliului Fundației Soros (între 1990-1996).Ulterior, Alin Teodorescu a fost șeful Cancelariei lui Adrian Nastase(PM). Face sens în acest context sa spunem ca Alin Teodorescu a înființat primul institut de sondare a opiniei publice, IMAS.
Conform Ioan Rusan, colonel (r) al SRI si fost sef al compartimentului Anti-STASI al Unitatii speciale a DSS 0110, supranumita “Anti-KGB”, Alin Teodorescu a fost agent al Ungariei.(agent AVO-Agenția de Securitate de Stat a Ungariei). Deci, GDS a fost înființată de un fost agent sovietic (Brucan) și un fost agent maghiar (Teodorescu). Episodul următor va ajunge pana la Sanda Pralong, consilier prezidențial al lui Iohannis.Un episod separat – Dacian Ciolos și masurile luate de guvernul sau(veți avea un soc!).
Revenim la GDS. Deși se proclamă drept „prima organizație a societății civile constituită legal după căderea comunismului” afișând ca dată 31 decembrie 1989, când fondatorii grupului organizat de interese s-au prezentat public la Hotelul Intercontinental, GDS s-a înregistrat legal abia pe 22 ianuarie 1990, având ca reprezentat al parchetului, întâmplător, tocmai o tânără procuroare, pe numele ei Lacrima Ciorbea. Soțul ei, Victor Ciorbea, avea să devină peste puțin timp, din aceeași întâmplare prestabilită, președintele Confederației Naționale a Sindicatelor Libere din România, ulterior CNSLR – Frăția, în prezent sindicat-mamut afiliat Partidului Social Democrat (PSD). Apoi prim-ministru “țărănist” pentru ca azi să fie Avocat al Poporului. Actualul Avocat al Poporului este Renate Weber, o bursiera Soros, îndepărtată de convingerile sorosiste. Coincidente sau proporțiile penetrării statului roman și ale societatii civile!
Aprobarea pentru înregistrare la Tribunal este dată de Andrei Pleșu, la rândul lui membru fondator al GDS, dar de data aceasta în calitate de Ministru al Culturii și, ca să ființeze mai bine, același ministru membru al GDS își acordă sieși și colegilor săi o subvenție financiara. Tot ministrul Pleșu da, prin ordin de ministru, Editura Politica (cu tot cu patrimoniu) prietenului și colegului de GDS, Gabriel Liiceanu.
Ulterior Fundația Soros primește numele “Fundația pentru o societate deschisa” (Open society).
GDS a înființat un săptămânal, Revista 22, redactor șef, Stelian Năstase. Va amintiți de Andreea Pora?
Din 1990 și până acum, George Soros a dezvoltat o adevărată rețea de ONG-uri, cu care a acaparat noul concept de „societate civilă”, necunoscut românilor, astfel că a reușit să influențeze, în mod major, deciziile la nivel guvernamental. Pe lângă GDS și Fundația Soros, s-au dezvoltat o puzderie de ONG-uri legate de numele magnatului american.
Printre membrii acestor organizatii găsim foști miniștri, consilieri ai președinților României, directori de instituții ale statului, jurnaliști influenți. De remarcat este că trei din cei patru președinți ai României au sau au avut consilieri oameni din cercul lui Soros.
CIteste si:  Dinastia Bilderberg-intro

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *