Dinastia Bilderberg-ep. 4

Distribuie

 

Îmi este frica de proiectul globalist gândit de Rockefeller și Soros? Da, sigur. Ei ne propun (ne impun) o lume în care toți suntem sclavi, într o societate socialista, fără națiuni, fără individual.Un univers distopic, cu o religie noua, globala, celebrarea Terrei, o cenzura mai dura decât cea stalinista.

Se vorbește foarte mult despre Marea Resetare. Totisi,este aceasta singura viziune globala asupra lumii? Nu.

Exista trei proiecte de dominație globala în acest moment:ruso-chineza, cea globalista a elitelor Bilderberg și cea islamică.

1.Elita Chinei și a Rusiei. Cei care guvernează aceste tari și serviciile lor secrete, deci birocrați, agenți ai serviciilor secrete și militari de rang înalt.

2.Elita financiara Bilderberg, de care ne ocupam.Este justificat interesul nostru, și elita se ocupa de noi intens…

3.Fratia Musulmana, lideri religioși din diverse tari musulmane, prezenți uneori și în guvernele acestor tari.

Ce urmăresc ele? Au interese contrare, antagonice sau uneori se suprapun în viziune?

Primul(1) urmărește interesele naționale ale Rusiei și Chinei. Cel de al doilea(2) urmărește un guvern mondial și se situează deasupra oricăror interese naționale. Și nu, nu servește interesele SUA, chiar, asa cum vom arata, acționează împotriva intereselor SUA, aceasta fiind, prin centrarea sa pe proprietate, pe drepturi și libertăți, prin puternicul concept de națiune, cel mai mare obstacol in îndeplinirea unei guvernări mondiale. Am scris repetitiv despre implicarea financiara a lui Bill Gates în activitatea OMS (centrala globalista) sau a lui Soros in BLM. Aceste ultimele acțiuni, într-un șir lung, sunt executate pentru slăbirea Americii,punct cheie în planul globalist.Deci, spre deosebire de elita ruso-chineza, cea Bilderberg nu reprezinta niciun interes național, iar atunci când interesele sale se lovesc de cele ale națiunilor de origine, elita își ataca propria tara. (tema este centrala pentru “Dinastia Bilderberg, ca atare voi dezvolta într un episod următor).

Cel de al treilea (3),Fratia Musulmana, urmărește nașterea unui Califat Universal.Si aici sunt falii puternice între diverse interese naționale :Iran/Arabia Saudită, șiiți /sunniti.

Aceste trei proiecte globalist sunt profund diferite, ideologic și ca origine,urmaresc obiective diferite. Totuși, folosesc aceleași mijloace(războiul, inclusiv cel economic, propaganda etc) și, foarte des, au zone imense de fuziune și colaborare.

Sa revenim la elita Bilderberg, cea care ne interesează.

1)in mod greșit se pune egal între Clubul Bilderberg și SUA. Fundamental greșit. Prin diverși președinți, admiși în Consorțiu, aceasta elita a acționat în sensul diminuării puterii și a prestigiului american,a puterii sale politico-militare și, mai ales, economice. Aceasta elita se identifica în SUA cu democrații. Tocmai din aceasta cauza îndepărtarea lui Trump a mobilizat atâtea energii. Este ultima reduta în calea succesului doctrinei mondialiste-guvern mondial.

2)elita globalista nu este dușmanul Rusiei sau al Chinei sau al tarilor islamice,ci mai degrabă complicele lor în distrugerea suvetanismului, a națiunilor, în special a SUA.

Cine a ajutat China sa devina dintr o tara săracă o putere mondială, expansiva economic, militar și teritorial? Banii Elitei. Capitalul și investițiile occidentale. Cine a ajutat URSS ul, după Al Doilea Război Mondial sa se transforme într o putere militara care ameninta siguranță americana? Idem. Cine sprijină în America Latina mișcările antiamericane? Soros și asociații. Cine a ajutat Frăția Musulmana sa preia puterea în tari care înainte erau aliate sau inofensive pentru SUA? Același răspuns și în Primăverile Arabe. Sigur, cele mai multe acțiuni ale Elitei Bilderberg s au făcut folosind națiunea americana, folosindu o resursele economice și militare. Cu ajutorul membrilor Elitei, pana la nivel de președinte al SUA. (Clinton, Obama etc). Sa nu omitem pericolul terorismului, întreținut subteran chiar de către cei care l reclamau, cel mai bun motiv de introducere a primei runde de limitări importante a drepturilor și libertăților cetățenești. Terorism provenit din Islam.

In spiritul bunei colaborări la nevoie a acestor elite cu interese diverse, de notat prezenta finanțărilor comuniștilor chinezi în diaspora chinezeasca din SUA, și, implicit, în mișcările BLM.

Deci, iată, ca cele trei elite pot colabora excelent pe zone comune de interes. În timpul acestei pandemii, colaborarea Elitei Bilderberg cu China, prin OMS, a fost mai mult decât evidenta.Poate ca discursul lui Trump privind intruziune unor puteri străine, a Chinei mai exact, în alegeri și în propagarea virusului corona, nu mai este privit ca unul fantezist.

Dupa dizolvarea URSS (rolul lui Gorbaciov absolut nu este întâmplător), bunurile sale au fost împărțite între membrii nomenclaturii ( agenți serviciile secrete, oficiali, militari), deveniți milionari, fără însă să taie legăturile cu KGB. Gândiți va, ca în Germania, după război, naziștii și ar fi împărțit bunurile statului nazist. Exact asa a fost în Rusia, iar acești agenți au blocat orice acțiune de investigare a crimelor sovietice. O noua elita era creata în Rusia. Similaritățile cu istoria postdecembrista din România sunt evidente. Cum credeți ca s a permis asa ceva? Cine a fost primul “turist”, post revoluție? Da, George Soros a fost în primul avion aterizat pe teritoriul României.

 

CIteste si:  Dinastia Bilderberg-ep. 5

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *