Dinastia Bilderberg-ep. 3

Distribuie

In episoadele trecute, am scris despre elita globalista și despre aceasta Noua Ordine Mondiala, o dictatura socialista totalitara. Dar veți spune ca socialismul implica proprietatea, mai precis lipsa ei. Da și nu. Oricum, pe parcursul serialului, vom înțelege împreună ca aceasta pandemie nu este scopul, ci vehiculul prin care s au accelerat procese începute cu mult timp în urma. Deci nu este un punct terminus, ci doar o etapa de accelerare a jafului, de transfer a proprietății catre elite, definitiv.

România a fost pana acum 30 de ani un stat socialist. Statul socialist avea în proprietate toate mijloacele de producție. Corect? Îmi veți spune ca un socialism planetar de felul acesta este imposibil, și, pe cale de consecință, ce urmăresc aceste elite, dictatura socialista, marxista, planetara, nu exista, nu se poate face, deci eu colportez conspirații.Cum, dacă eu am un restaurant sau o fabrica, vine Bill Gheițu sa mi o ia? Terminați cu asa ceva, ca este imposibil.. Fals. Voi demonstra ca nu ți le ia efectiv, pe semnătura, dar, de fapt, în noua paradigma socialista, tu ești proprietarul lor numai cu numele.In vechiul socialism, statul, cum bine știm, era proprietar unic. Exercita un control unic, brutal. În contextul burghez, liberal, proprietatea implica o responsabilitate legala, proprietarul răspunde un fata autorității statului pentru întrebuințarea greșită a proprietății, a mijloacelor de producție. Ai un restaurant? Răspunzi pentru reglementările impuse de stat (sănătate și alimentație publica, taxe, angajați etc). Treptat, statul (la modul general) a impus din ce mai multe reglementari, interdicții,respectarea unor norme de protecție a mediului, antipoluare, controale astfel încât micile întreprinderi nu aveau resurse financiare pentru a le respecta și falimentau sau erau vândute unor companii mai mari. De aici, pana la concentrarea producției, deci a proprietății mijloacelor de producție, în mana unor putini e un pas foarte mic. În mana cui? Cine beneficiază? Elitele de stânga, inclusiv metacapitalistii.

Ce s a întâmplat în pandemie? S a furat proprietatea? Nu formal. Ai un restaurant, îl deții în continuare, foarte bine, dar statul te a forțat sa închizi, sa te restrângi.. Practic ți a forțat falimentul sau vânzarea către marii jucători. În orice caz, proprietatea ta este numai formala. Adevăratul proprietar este cel care reglementează piața, adică statul.Ai varianta falimentului sau a cedării către un partener big.

In textele despre China, vorbeam despre mutarea capitalului occidental în China din cauza reglementarilor excesive referitoare la mediu. Cei care au ales sa producă în Occident(Europa si SUA) au devenit necompetitivi, producând scump cu toate zecile de masuri antipoluare. Ce a făcut Trump? A scos SUA din Acordul privind mediul, sursa unora dintre restricții. Știți deja, China este cel mai mare poluator, dar critica SUA, Trump, pentru ieșirea din acest Acord. De de? Își pierde avantajul producțieo ieftine. Este efectul progresismului european. Dovada acestui tip de socialism de rit nou-excesiva reglementare a proprietății și a mijloacelor de producție golește proprietatea de continut, aceasta devine formala, nuda proprietate.In primul episod, am evidențiat ecologia ca o noua religie a progresismului.

Deci acest socialism este infernul pentru majoritatea întreprinzătorilor, dar este un paradis, un El Dorado pentru marii capitaliști – dinastiile miliardare care alcătuiesc Consorțiul.

Spusele mele sunt demonstare dincolo de orice echivoc de pandemie. Ce ați observat, sub toate aspectele? Distrugerea micilor întreprinzători și protejarea marelui capital, nu i asa?Micul producător este raspandac de virus, supermarketul unde se vind legume străine, nu. De fapt, distrugerea producției românești în detrimentul celei străine a început cu mult în timp în urma. Favorizarea capitalului străin, a capitalului bancar străin,in special. Pana, și măștile au fost cumpărate din China. Dincolo de banalul interes al mitei, niciodată de subestimat, se înscrie în direcția deja existenta – subminarea producției românești, în special a micilor întreprinzători.

Cum acționează elita globalista?

1.domina statul, pentru implementarea acestor masuri etatiste. Va amintiți ca am scris despre agenții de influenta? Ei bine, ei funcționează. Priviți la România. Personaje cu vădite interese și simpatii anti naționale, promovate în vârful lanțului de decizie, reglementari ale diverselor organisme paneuropene, ale UE,diversi absolvenți de burse Soros aflați în poziții cheie.

2.stimuleaza si susține diversele mișcări și partide socialiste, marxiste, progresiste. Priviți din nou la România. Diverse mișcări de activism civic, ONG uri cu cauze diverse, de la ecologie pana la fluiditatea de gen.Si, evident, partidul cu o dezvoltare spectaculoasa,USR Plus.

3.intretinerea (da, pe bani! ) a unei armate de intelectuali care pregătesc opinia publica pentru a fi gata sa renunțe la libertăți și drepturi și a intra de bunăvoie într o lume noua(noua normalitate), o normalitate plina de restrângeri și restructii.Suna familiar? Da, pentru ca aceasta armata este mai activa decât oricând în timpul pandemiei. Sunt cei care va cearta, va îndeamnă sa renunțați la tot pentru a lupta cu virusul. Armatele de liiceni, filozofi fără opera, artiști fără public, ziariști plătiți nu de public, intelectuali fini.Functionau la post cu mult timp înainte de pandemie, sunt cei care s au cățărat pe cadavre,patapievicii cărora Eminescu le pute. Pentru ca e roman. Ati uitat, nu trebuie sa existe națiuni, deci trebuie distruse simbolurile naționale!

In concluzie, acești metacapitalisti, globalist, miliardari, sunt asigurati împotriva libertății pieței (deci averile lor se conservă), cu ajutorul statelor birocrate, mai au un aliat :tehnologia care perfecționeaza instrumentele de control social pana la punctul când se poate determina chiar și comportamentul privat al cetateanului. Plus, se genereaza un monopol al informației, un alt instrument de control.

Statele au devenit agenții functionaresti, de executanti ale unor reglementari suprastatale. Pandemia este cel mai adecvat exemplu. OMS este Ministerul Sănătății Global.

Elitele sunt și în China și Rusia?

CIteste si:  Dinastia Bilderberg-ep. 2

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *