Dinastia Bilderberg-ep. 2

Distribuie

In primul episod am scris despre Clubul Bilderberg – înființare, componenta, obiective,noua religie globala, instrumente. Obiectivul, instaurarea unei Noi Ordini Mondiale. Ulterior, sintagma a fost înlocuită cu Marea Resetare (subiect pe care îl vom trata ulterior).

Centrarele globalismului sunt mai multe :ONU, FMI(Fondul Monetar International) Banca Mondiala, OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii), Clubul Bilderberg, Fundația Ford, Rockefeller, George Soros, Forumul de la Davos.

Elita globalista nu este doar o clasa sociala oarecare de capitaliști și bancheri, ci o entitate organizata cu o existenta continua de mai bine de un secol, care se întâlnește periodic pentru a asigura unitatea și continuitatea planurilor sale. O putem numi “elita globalista” sau Consorțiul. Consorțiul :

1.S a format acum mai bine de o suta de ani, la inițiativa familiei Rothschild, o familie cu ramificații în Anglia, Franța și Germania.

2.Reuneste sute de familii miliardare, iar planurile lor globale le asigura continuitatea puterii asupra întregii lumi.

3.Este o organizație dinastica, succesiunea fiind de la părinți la copii. Firesc, planurile lor se extins pe termen lung, depășind durata de viata a membrilor individuali.

4.Centralele globaliste mai dus prezentate reprezinta modul Consorțiului de a acționa. Dar, nota bene, Consorțiul nu are identitate juridica.

Lipsa identitatii juridice este vitala. De ce? Este imposibil de tras la răspundere, deși la nivel global, generează transformări economice, politice, culturale și militare. Fiind și secret, posibilitatea de a răspunde atât în tribunal, cât și în fata opiniei publice nu exista.

Și atunci cum acționează? Prin adepti/agenți infiltrati în guvernele statelor (foarte des, chiar în fruntea lor).Asa înțelegem de ce multe decizii vădit contrare intereselor naționale sunt luate chiar de către guvernele tarilor respective. Dacă va amintiți, când am scris despre China, am identificat același modus operandi :influențarea unor decizii din interior prin atragerea unor agenți de influenta la nivel înalt, favorabili Chinei.

Exemplu:președintele Obama.Libia. Acesta a cheltuit 500 milioane dolari, într o singura săptămâna. A sprijinit facțiuni politice ANTIAMERICANE ajunse la guvernarea Libiei. Deși el a fost acuzat ca promovează imperialismul american, de fapt, real, el a sprijinit chiar acele facțiuni care, ulterior, au făcut din SUA, țintă furiei antiimperialiste. Deci el a ajutat substanțial la slăbirea prestigiului și influentei SUA în zona. Președintele Obama este, fara îndoială, adept al globalizării țintite de Consorțiu.

Primăvara araba Egipt. Sub pretextul democratizării, este înlăturat un președinte dictatorial, dar aflat în relații bune, de subordonare cu SUA, cu forte mai greu de controlat. Iarăși o deteriorare și slăbire a forței și prestigiului american.

5.Consortiul este o entitate supranationala, familiile componente fiind de diferite naționalități, departe de orice interes național. Familii non americane :Onassis, Dupont, Wartburg, regele si regină Olandei, ai Spaniei, Luxembourg, ai Norvegiei, Rothschild. Deci, nu este globalismului o “afacere” strict americana, arondata strict elitelor americane. Ci supranationala.

Obiectivul final:instaurarea unei dictaturi socialiste globale.

Deci vorbim de o aristocrație. Ajungem la teoria metacapitalismului:faza istorica a capitalismului în care stăpânii marilor averi ajung sa alcatuiasca o noua aristocrație. O aristocrație noua, eliberata de Biserica. Ce face aceasta clasa? Exercita acțiuni asupra cursului lumii, oprind fluctuațiile pieței, pe termen lung, astfel încât marile averi se vor conserva, eventual vor creste.

Dar noi știm ca socialismul înseamnă proprietatea statului, nu i asa? Cum va arata acest nou socialism? Și ce sunt metacapitalistii? Cum acționează?

CIteste si:  Dinastia Bilderberg-ep. 5

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *